پاورپوینت (مودم و انواع آن)
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت (مودم و انواع آن) دارای ۷۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت (مودم و انواع آن) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت (مودم و انواع آن)
توجه فرمایید.
۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت (مودم و انواع آن)
قرار داده شده است
۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
۴-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت (مودم و انواع آن) :
اسلاید ۱ :
توضیحاتی در رابطه با مودم و تاریخچه آن :
واژه ” مودم ” از ترکیب کلمات “modulator-demodulator” اقتباس شده است .از مودم برای ارسال داده های دیجیتال از طریق خطوط تلفن استفاده بعمل می آید. مودم ارسال کننده اطلاعات، عملیات مدوله نمودن داده را به سیگنال هائی که با خطوط تلفن سازگار می باشند، انجام خواهد داد. مودم دریافت کننده اطلاعات، عملیات ” دی مدوله ” نمودن سیگنال را بمنظور برگشت به حالت دیجتال انجام می دهد.
مودم های بدون کابل داده های
دیجیتال را به امواج رادیوئی تبدیل
می نمایند.
اسلاید ۲ :
مودم چیست؟
مودم دروازه ارتباطی ما با جهان است. به زبان ساده تر مودم یک وسیله موسوم به سخت افزار است که به کامپیوتر شخصی اضافه می شود و تفاوتی از لحاظ نسبت با دیگر وسایل سخت افزاری ندارد.
مودم دروازه ارتباطی ما با جهان است. به زبان ساده تر مودم یک وسیله موسوم به سخت افزار است که به کامپیوتر شخصی اضافه می شود و تفاوتی از لحاظ نسبت با دیگر وسایل سخت افزاری ندارد.
مثلا چاپگر با فراهم آوردن توان امکان چاپ آثار تهیه شده توسط کامپیوتر وبا استفاده از نرم افزارهای کاربردی متنوع توان کاری کامپیوتر را زیاد می کند به همین ترتیب یک مودم متصل به کامپیوتر شخصی هم امکان کارهایی را می دهد که بدون ان به هیچ وجه ممکن نخواهد بود.دلیل اصلی به کارگیری مودم فراهم آوردن امکان ارتباط کامپیوتر شخصی با کامپیوتر های دیگر از طریق خطوط استاندارد تلفن است که وظیفه اولیه و اصلی هر مودم به حساب می آید.
اسلاید ۳ :
مودم چگونه کار میکند؟
PC یک وسیله دیجیتالی است که بیشتر کارهایش را با روشن و یا خاموش کردن یک سری کلیدهای الکترونیکی انجام میدهد. هر رقم ۰ در دستگاه اعداد دودویی، (که در اینجا به شکل کره نشان داده شده)، بیانگر یک کلید خاموش است و هر رقم ۱ در دستگاه اعداد دودویی، (که در این جا به شکل یک مکعب نشان داده شده)، نمایشگر یک کلید روشن است. در این میان هیچ انتخاب دیگری وجود ندارد.
سیستم تلفن یک دستگاه آنالوگ (پیوسته) است، (زمانی که تلفن ساخته شد، الکترونیک رقمی (دیجیتال) هنوز شناخته نشده بود)، که برای انتقال صوتها و طنینهای گوناگون صدای انسان طراحی شده است. این صداهابه صورت یک سیگنال آنالوگ همانند جریان الکتریستهی پیوسته که فرکانس و شدتش به آرامی تغییر میکند به طور الکترونیکی منتقل میشوند. این (جریان) را میتوان بر روی نوسانسنج (اسیلوسکوپ) به صورت یک خط موجدار نمایش داد، .
مودم پلی است میان سیگنالهای پیوسته (آنالوگ) و رقمی (دیجیتالی) که با تغییر و یا تلفیق (مدولاسیون) فرکانس یک موج الکترونیکی، دادههای دیجیتالی را به دادههای آنالوگ و یا بر عکس تبدیل میکند. این مرحله شبیه به چیزی است که باند رادیویی FM از آن استفاده میکند. در انتهای دریافت یک ارتباط تلفنی، مودم بر عکس عمل میکند، (یعنی) سیگنالهای پیوسته را به کد دیجیتالی (رقمی) تفکیک مینماید. نام مودم از دو کلمهیModulate (مودوله) و DEModulate (دِمدوله) گرفته شده است.
در کامپیوترهای شخصی، ارتباطات مودمی(ارتباطاتی که از طریق مودم انجام میشوند) به سه عنصر با حداقل استاندارد نیاز دارند (این سه عنصر عبارتند از): درگاههای سریال، فرمانهای مودم و نرمافزارهای ارتباطی. به علت وجود مودمهای متفاوت، ارایه روش مطلقی که نحوه کار همهی مودمها را نشان دهد غیر ممکن است، اما عملکردی که در این جا توضیح داده شد دقیقا” نرمافزارهایی را تشریح میکند که از فرمان (دستورالعمل) شرکت Hayes (یکی از سازندههای مودم) استفاده میکنند. در این فرمان، مودم برای درگاه سری با ۲۵ پایه Pin تنظیم شده است.
اسلاید ۴ :
مودم یکی از دستگاههایی است که برای انتقال اطلاعات بین کامپیوترها، از طریق کانالهای مخابراتی به کار میرود. مودم یکدستگاه Modulation-& Demodulation است و کلمه MoDem از این حروف ابتدای این دو کلمه گرفته شده است. همانطور که میدانید از مودم برای اتصال کامپیوتر به اینترنت استفاده میشود. همچنین میتوانید از این وسیله برای دریافت و ارسال Fax استفاده نمایید، به همین دلیل گاهی به یک مودم، فکسمودم نیز میگویند. استفادهء دیگر مودمها برقراری ارتباط بین دو کامپیوتر از طریق خط تلفن و بدون نیاز به اینترنت است. این ارتباط میتواند برای انتقال اطلاعات ویا ایجاد یک شبکه برای انجام بازیهای کامپیوتری باشد.
داده در کامپیوتر بهشکلی متفاوت با دادهای کهاز طریق خطتلفن منتقلمیشود، ذخیرهمیگردد. دادهکامپیوتر در قالبدیجیتال ذخیره میشود، درحالیکه خطوط تلفنی داده را در قالبآنالوگ منتقلمیکنند. فرایند تبدیل داده از قالبدیجیتال به قالبآنالوگ ، Modulation و تبدیل داده از قالب آنالوگ به قالبدیجیتال Demodulation نامیدهمیشود. بنابراین ابزاری که از آن به عنوان واسطی بین کامپیوتر و سیستم تلفن استفاده میشود Modem نامیدهمیشود.
زمانیکه یککامپیوتر میخواهد اطلاعاتیرا بهکامپیوتر دیگر منتقلکند یک مودم در سر راه خطوط ارسالی قرارمیگیرد و سیگنالهایدیجیتال را به سیگنالهایآنالوگ تبدیل کرده و سپس سیگنالهایآنالوگ میتوانند از طریق خطوط تلفن، فیبرنوری و یا ماهوارههای مخابراتی انتقالیابند. کامپیوتری که میبایست اطلاعات را دریافتکند نیز از یک مودم دیگر استفاده میکند تا بدین وسیله سیگنالآنالوگ را مجدداً به صورت پالسهایدیجیتال تبدیلکند و بتواند اطلاعات را در خود ذخیرهنموده و یا نمایشدهد.
مودم ها در دو نوع به بازار عرضه شده اند ، مودمداخلی یا Internal و مودمخارجی یا External. مودم داخلی بر روی Adapter Card در داخل کامپیوتر قرار میگیرد و مودم خارجی جعبهای کوچک است که توسط کابلی به کامپیوتر متصل میشود.
قبل از انتقال دادهها از مودمی به مودم دیگر، الگوریتمهای فشردهسازی بر آنها اعمال میشود تا زمان انتقال و هزینه، به ویژه در مسافتهای طولانی کم شود. البته اگر دادهها قبلاً فشردهشدهباشند در این صورت متراکمکردن آنها مشکل است و تغییر چندانی در سرعت انتقال حاصلنمیشود.
مودم داخلی (Internal) نیز مانند دیگر بردهای الکترونیکی، روی شیارهای توسعه سوار میشود و مانند کارت صدا، در حال حاضر روی Slot یا شیار PCI قرار میگیرد. مشخصه اصلی مودمها نرخ انتقال اطلاعات است که با کیلوبیت در ثانیه مشخص میشود.
این سرعت در مودمها معمولاً ۱۴۴۰۰ ، ۲۸۸۰۰ ، ۳۶۶۰۰ ، ۵۶۶۰۰ کیلوبیتبرثانیه میباشد. امروزه تقریباً همهء مودمها دارای سرعت ۵۶ کیلو بیت بر ثانیه هستند.
مشخصههای مهم دیگری نیز در مورد مودمها وجوددارد، کهعبارتنداز: سرعت اتصال یا Connect به اینترنت و عدم وقفه دراتصال یا Disconnect به اینترنت.
اغلب مودمها دارای دو محل اتصال در پشت خود هستند، یکی برای اتصال خطتلفن که با کلمه Line مشخص میشود و دیگری برای اتصال به گوشی تلفن که با Phone مشخص میشود. بعضی از مودمها نیز دارای دو فیش صدا جهت اتصال هِدسِت یا Speaker میباشند، که معمولاً برای Chat کردن از آن استفاده میشود.
مودمهای خارجی یا External نیز به وسیله کابلهایی به Port یا درگاه Com متصل میشدند. اما امروزه بیشتر مودمهای خارجی به درگاه USB متصل میشوند. این مودمها معمولاً مشخصههای ذکر شده را بهتر و با سرعت بیشتری انجام میدهند.
اسلاید ۵ :
مودم ازسال ۱۹۶۰ در کامپیوتر و بمنظور ارسال و دریافت اطلاعات توسط ترمینال ها و اتصال به سیستم های مرکزی، مورد استفاده قرار گرفته است .شکل زیر نحوه ارتباط فوق در کامپیوترهای بزرگ را نشان می دهد.
سرعت مودم ها در سال ۱۹۶۰ حدود ۳۰۰ بیت در ثانیه (bps) بود. در آن زمان یک ترمینال ( یک صفحه کلید و صفحه نمایشگر) قادر به تماس تلفنی با کامپیوتر مرکزی بود. فراموش نکنیم که در آن زمان وقت کامپیوتر بصورت اشتراکی مورد استفاده قرار می گرفت و سازمانها و موسسات با خریداری نمودن زمان مورد نظر خود، امکان استفاده از کامپیوتر اصلی را بدست می آورند. مودم ها در آن زمان این امکان را بوجود می آورند که موسسات یاد شده قادر به ارتباط با سیستم مرکزی با سرعتی معادل ۳۰۰ بیت در ثانیه باشند.در چنین حالتی زمانیکه کاربری از طریق ترمینال کاراکتری را تایپ می کرد، مودم کد معادل کاراکتر تایپ شده را بر اساس استاندارد اسکی، برای کامپیوتر مرکزی ارسال می نمود. در مواردیکه کامپیوتر مرکزی اطلاعاتی را بمنظور نمایش برای ترمینال ارسال می کردد نیز از مودم استفاده می گردید.
اسلاید ۶ :
تلاش های فراوانی در جهت افزایش سرعت مودم ها صورت گرفت . ماحصل تلاش های فوق افزایش نرخ انتقال اطلاعات در مودم ها بود .
از سال ۱۹۶۰ تا ۱۹۸۳ سرعت ۳۰۰ بیت در ثانیه
از سال ۱۹۸۴ تا ۱۹۸۵ سرعت ۱۲۰۰ بیت در ثانیه
از سال ۱۹۸۶ تا ۱۹۸۹ سرعت ۲۴۰۰ بیت در ثانیه
از اواخر سال ۱۹۹۰ تا اوایل ۱۹۹۱ ۹۶۰۰ بیت در ثانیه
سرعت ۱۹/۲ کیلو بیت در ثانیه
سرعت ۲۸/۸ کیلو بیت در ثانیه
سرعت ۳۳/۶ کیلو بیت در ثانیه
سرعت ۵۶ کیلو بیت در ثانیه ( در سال ۱۹۹۸ استاندارد گردید )
خطوط ADSL با حداکثر سرعت ۸ مگابیت در ثانیه ( از سال ۱۹۹۹ متداول شده است )
مود مهای با سرعت ۳۰۰ بیت در ثانیه
اسلاید ۷ :
در آغاز از مودم های با سرعت ۳۰۰ بیت در ثانیه استفاده می گردید . طرز کار مودم های فوق بسیار ساده بود. مودم های فوق از یک Frequency shift keying FSK برای ارسال اطلاعات دیجیتال از طریق خطوط تلفن استفاده می کردند. در FSK از یک فرکانس ( tone) متفاوت برای بیت های متفاوت استفاده می گردید. زمانیکه یک مودم متصل به ترمینال با مودم متصل به کامپیوتر تماس می گرفت، مودم متصل به ترمینال مودم، originate نامیده می شود. مودم فوق برای مقدار” صفر” ، فرکانس ۱۰۷۰ هرتز و برای مقدار” یک”، فرکانس ۱۲۷۰ هرتز را ارسال می نماید. مودم متصل به کامپیوتر را مودم Answer می نامند. مودم فوق برای ارسال مقدار” صفر” ، فرکانس ۲۰۲۵ هرتز و برای مقدار” یک” ، فرکانس ۲۲۲۵ هرتز را ارسال می کرد.با توجه به اینکه مودم های فرستنده و گیرنده از فرکانس های متفاوت برای ارسال اطلاعات استفاده می کردند، امکان استفاده از خط بصورت همزمان فراهم می گردید. عملیات فوق Full-duplex نامیده می شود. مودم هائی که صرفا” قادر به ارسال اطلاعات در یک جهت در هر لحظه می باشند half-duplex نامیده می شوند.
اسلاید ۸ :
فرض کنید دو مودم متصل و کاربر ترمینال ( فرستنده ) حرف a را تایپ نمائید. کد اسکی حرف فوق ۹۷ دهدهی و یا ۰۱۱۰۰۰۰۱ باینری است . دستگاهی با نام UART موجود در ترمینال بایت ها را به بیت تبدیل و آنها را از طریق پورت سریال (RS-232 Port) در هر لحظه ارسال می دارد. مودم ترمینال به پورت سریال متصل بوده و در هر لحظه یک بیت را دریافت می دارد.در ادامه اطلاعات مورد نظر از طریق خط تلفن ارسال خواهند شد.
مودم های سریعتر
بمنظور ایجاد مودمهای سریعتر طراحان مودم مجبور به استفاده از روش های مناسبتری نسبت به FSK بودند. در ابتدا ازPhase-Shift Keying PSK و در ادامه از روش Quadrature amplitude modulation)QAM) استفاده کردند. روشهای فوق امکان ارسال حجم بالائی از اطلاعات
را فراهم می نمودند. شکل زیر یک مودم ۵۶kbps
را نشان می دهد.
تمام مودم های با سرعت بالا بنوعی از مفهوم ” تنزل تدریجی ” استفاده می نمایند. این بدان معنی است که آنها قادر به تست خط تلفن و تنظیم سرعت مناسب می باشند.
اسلاید ۹ :
در ادامه تحولات مربوط به مودم مودم های Asymmetric digital subscriber line)ADSL) بوجود آمدند. از واژه “غیر متقارن” بدین دلیل استفاده شده چون مودم های فوق قادر به ارسال اطلاعات با سرعت بالاتر در یک مسیر نسبت به مسیر دیگر می باشند. مودم های ADSL از این حقیقت که هر منزل و یا محل کار دارای یک کابل مسی اختصاصی بین محل مورد نظر و شرکت مخابرات مربوطه می باشند، استفاده نموده اند. خط فوق قادر به حمل حجم بالائی از داده نسبت به سیگنال ۳۰۰۰ هرتزی مورد نیاز برای کانال های صوتی تلفن می باشد . در صورتیکه مرکز تلفن مربوط و منزل و محل کار کاربر هر دو از مودم های ADSL در دو طرف خط استفاده نمایند، بخشی از کابل مسی بین منزل و مرکز نلفن می تواند بعنوان یک کانال انتقال اطلاعات دیجیتال با سرعت بالا مطرح گردد. ظرفیت خطوط فوق در حد ارسال یک میلیون بیت در ثانیه بین منزل و مرکز تلفن (UpStream) و هشت مگابیت در ثانیه بین مرکز تلفن و منزل (Downstream) تحت شرایط ایده آل است . با استفاده از یک خط می توان بصورت همزمان مکالمات تلفنی و داده های دیجیتال را ارسال کرد.
رویکرد استفاده شده در مودم های ADSL از اصول ساده ای تبعیت می نماید. پهنای باند خطوط تلفن بین ۲۴۰۰۰ هرتز و ۱۱۰۰۰۰۰ هرتز به باندهای ۴۰۰۰ هرتزی تقسیم می گردد.و یک مودم مجازی برای هر باند در نظر گرفته می شود. هر یک از ۲۴۹ مودم مجازی باند مربوط به خود را تست و بهینه ترین حالت را برای خود در نظر خواهند گرفت .برآیند سرعت تمام ۲۴۹ مودم مجازی، مجموع سرعت کانال خواهد بود.
اسلاید ۱۰ :
مودم های کابلی
در برخی از کشورهای دنیا نظیر امریکا سالیان متمادی است که مردم از تلویزیون های کابلی استفاده می نمایند. تنوع شبکه های تلویزیونی و کیفیت تصاویر از مهمترین دلایل گرایش مردم به تلویزیون های کابلی است . مشترکین تلویزیون های کابلی دارای یک گزینه مناسب جهت اتصال به اینترنت می باشند : مودم های کابلی . مودم های کابلی با تکنولوژی DSL رقابت می نمایند.
مبانی مودم های کابلی
هر یک از سیگنال های تلویزیون در تلویزیون های کابلی دارای کانالی به اندازه ۶ مگاهرتز ( شش میلیون سیکل در ثانیه ) است. کابل های کواکسیال استفاده شده در تلویزیون های کابلی قادر به حمل صدها سیگنال مگاهرتزی می باشند. در سیستم تلویزیون های کابلی ، سیگنال های مربوط به هر کانال، پهنای باندی به اندازه ۶ مگاهرتز را اشغال می نمایند. در اغلب سیستم های فوق صرفا” از کابل کواکسیال استفاده می گردد. در سایر سیستم ها از فیبر نوری استفاده می گردد. ارسال سیگنا لها از طریق فیبر تا نزدیکترین ناحیه و یا محل ، انجام و در ادامه سیگنالهای مورد نظر با استفاده از کابل های کواکسیال به منزل مشترکین انتقال داده می شوند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.