پاورپوینت میوه های گرمسیری ونیمه گرمسیری
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت میوه های گرمسیری ونیمه گرمسیری دارای ۴۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت میوه های گرمسیری ونیمه گرمسیری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت میوه های گرمسیری ونیمه گرمسیری
توجه فرمایید.
۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت میوه های گرمسیری ونیمه گرمسیری
قرار داده شده است
۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
۴-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت میوه های گرمسیری ونیمه گرمسیری :
اسلاید ۱ :
تا ریخچه
مرکبات ازقرون گذشته وگویا بوسیله پرتقالیها به ایران آورده شده ودر ابتدا درجنوب که محیط مناسبی برای رویش آن به شمار می رود کاشته شده و از این جهت نام پرتقال را بروی یکی از گونه های آن گذاشتند.
اکنون کشور ایران در مقام هفتم تولید مرکبات در جهان است.
بومی قسمت های جنوب شرق آسیا و کشورهای چین و اندونزی و مالزی است.
اسلاید ۲ :
مشخصات مرکبات
مرکبات از راسته granilas وتیره Rutaceae و زیرتیره Aurantioidae است.
زیر تیره مرکبات دارای ۳۳ جنس و۲۰۳ گونه است که مرکبات خود شامل ۳ جنس هستند:
۱- poncirus : این گونه درختچه ای است به ارتفاع ۳ تا ۴ متر تنها نوع مرکبات که هر سال خزان دارد و به سرمای ۲۰- درجه مقاوم است بخاطر برگهای سه برگچه ایش به آن نارنج سه برگ می گویند میوه آن کوچک و تلخ بعنوان پایه کاربرد دارد.
اسلاید ۳ :
۲- Fortunella : درختچه ای است کوتاه، برگهای ریز و میوه گرد و کشیده که به Kumquat معروف است و این جنس به همراه پوشش به مصرف می رسد.
۳- سیتروس Citrus
شامل کلیه مرکباتی که می شناسیم و شامل گونه های زیر است:
۱- پرتقال Citrus aurantium
۲- نارنج C. vulgaris
۳- گریپ فروت C.paradisi
۴- بادرنگ C.mediaca
۵- سلطان مرکبات C.grandis
۶- لیمو ترش C.limonum
۷- دارابی C.decumana
۸- نارنگی C.deliciusus
۹- و لیمو شیرین،توسبز، لیمو عمانی و;;..
اسلاید ۴ :
گیاه شناسی مرکبات
گیاهانی دو لپه،دارای درختان نسبتا بزرگ برگها ،منفرد و صاف ودمبرگها کم وبیش عریض می باشند گل ها یا منفرد ویا بصورت خوشه های کوچک کاسه گل از۵-۴ کاسبرگ و جام گل از ۸-۴ گلبرگ تشکیل شده تعداد پرچم ها حدودا چهار برگ است تخمدان از نوع کروی ودارای برچه های زیاد است.
اسلاید ۵ :
آب وهوای مناسب
دمای بهینه برای رشد مرکبات ۲۰- ۱۶ درجه سانتی گراد است. در دمای ۳- درجه ساننتی گراد صدمه می بیند و در دمای ۸- و ۹- درجه شاخه ها خشک و دردمای ۱۰- به بعد کل درخت خشک می شود.
در دماهای بالا ۴۰ – برگها دچارسوختگی و میوه نیز کم آب و کیفیتش کاهش می یابد.
حساسیت مرکبات نسبت به دماهای بالا و پایین فرق می کند مثلا :
حساس ترین مرکبات نسبت به سرما سلطان مرکبات
مقاومترین مرکبات نسبت به سرما نارنگی
اسلاید ۶ :
خاک مناسب
بهترین خاک،خاکی است که سبک باشد که آب بتواند درآن نفوذ کند و آب اطراف ریشه باقی نماند بنابراین خاک های با بافت شنی- لومی وعمیق بهترین خاک برای مرکبات است PHمناسب برای آنها ۵/۵ تا ۷ است و به هیچ وجه خاکهای اسیدی وترش را دوست ندارد.
اسلاید ۷ :
آبیاری
اصولا مرکبات به مقدار آب کم ولی به دفعات زیاد نیازمندند،به همان مقدار که کم آبی باعث خسارت می شود آب زیاد باعث بروز مشکلاتی مثل کاهش محصول،امراض وبیماری و;می تواند بشود.آبیاری در مرکبات به چهار روش انجام می شود:
۱- قطره ای
۲- جوی و پشته ای
۳- بارانی
۴- جویچه ای
که معمولترین روش آبیاری جوی پشته ای است.
اسلاید ۸ :
کود دهی
کودهای دامی پوسیده : برای فعالیت باکتریهای مفید است، و باعث حفظ رطوبت خاک می شود وازسله بستن خاک هم جلوگیری می کند.
هر ساله حدود ۱۰۰ تن کود دامی برای هر هکتار لازم است.
کودهای شیمیایی مثل کود های ازته، فسفره ، پتاسه وعناصر میکروالمنت ها شدیدا نیاز دارد.
زمان دادن کود شیمیایی: ۱- نیمه بهمن تا ۱۵ اسفند ۲- اواسط اردیبهشت وخرداد ۳- بین خرداد و شهریور ماه است.
اسلاید ۹ :
ازدیاد
تکثیر مرکبات می تواند به یکی از روش های بذر، قلمه ،خوابیدن وپیوند صورت گیرد.
بذر : به دلیل طولانی بودن دوره نهال و افزایش صفات ناخالص کمتر مورد استفاده قرار می گیرد.
قلمه و خوابانیدن هم خیلی کاربرد ندارند.
پیوند : رایج ترین نوع تکثیر پیوند است ودرآن باید سعی شود پیوندک در قسمت بالاتری نسبت به پایه زده شود.
اسلاید ۱۰ :
میوه و قسمت های تشکیل دهنده
میوه مرکبات از نوع سته است.
قسمت رنگی خارجی پوست فلاوید(Flavedo)، بخش سفید رنگ زیر فلاوید را آلبیدو (Albedo) و بخش داخلی میوه مرکبات شامل کیسه عصاره است وسپس دانه ها درون این کیسه از اجزای تشکیل میوه مرکبات هستند.
مرکبات تولید میوه پارتنوکارپی هم دارند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.