مقاله مطالعه مدلهای رگرسیونی، تیپ شیمیایی و تغییرات کیفی آب زیرزمینی دشت کبودرآهنگ-همدان، جهت مصارف شرب و کشاورزی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه مدلهای رگرسیونی، تیپ شیمیایی و تغییرات کیفی آب زیرزمینی دشت کبودرآهنگ-همدان، جهت مصارف شرب و کشاورزی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه مدلهای رگرسیونی، تیپ شیمیایی و تغییرات کیفی آب زیرزمینی دشت کبودرآهنگ-همدان، جهت مصارف شرب و کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه مدلهای رگرسیونی، تیپ شیمیایی و تغییرات کیفی آب زیرزمینی دشت کبودرآهنگ-همدان، جهت مصارف شرب و کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه مدلهای رگرسیونی، تیپ شیمیایی و تغییرات کیفی آب زیرزمینی دشت کبودرآهنگ-همدان، جهت مصارف شرب و کشاورزی :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

پارامترهای کیفی آب از مولفههای مهم در مدیریت منابع آب و محیط زیست میباشند. به منظور بررسی تغییرات کیفی آب زیرزمینی از میانگین اطلاعات یک دوره آماری ۴ ساله از منابع آب زیرزمینی دشت کبودرآهنگ شامل چاه، چشمه، قنات در سالهای ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۷ استفاده شد. مساحت دشت ۳۳۹۴ کیلومنرمربع می باشد که در فاصله ۶۰ کیلومتری شهر همدان قرار گرفته است. این دشت یکی از زیرحوضه های مربوطه به حوصه آبریز رودخانه قرهچای می باشد. در این تحقیق با استفاده از برازش ۵ مدل مختلف رگرسیونی، ارتباط بین پارامترهای سختی کل، املاح باقیمانده، هدایت الکتریکی و نسبت جذب سدیم (به عنوان متغیرهای وابسته) در مقایسه با یونهای مختلف موجود در آب مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشاندهنده بالا بودن ضریب همبستگی مدل چند جملهای درجه دو با ضریب تعیین ۰//۹ در بیشتر برازشها بود. به منظور تعیین کیفیت منابع آب زیرزمینی از نمودارهای پایپر، ویلکوکس و شولراستفاده شد. بر اساس نمودار شولر آب منطقه دارای کیفیت خوب و قابل قبول برای شرب بوده و بر اساس نمودار ویلکوکس، نمونه ها از نظر کشاورزی در کلاس آبهای C3S1 واقع شده اند که جزء آبهای متوسط برای کشاورزی بودند. همچنین با توجه به نمودارپایپر تیپ شیمیایی آب جزء آبهای خنثی بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.