مقاله تأثیر دمای پخت بر خواص ساختاری و نوری نانوذرات اکسید روی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر دمای پخت بر خواص ساختاری و نوری نانوذرات اکسید روی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر دمای پخت بر خواص ساختاری و نوری نانوذرات اکسید روی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر دمای پخت بر خواص ساختاری و نوری نانوذرات اکسید روی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر دمای پخت بر خواص ساختاری و نوری نانوذرات اکسید روی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این پژوهش نانوذرات اکسید روی به روشی جدید در دماهای پخت ۳۵۰ ، ۴۰۰ و ۶۰۰ درجهی سانتیگراد ساخته شد. پراش پرتو ایکس (XRD) ، میکروسکوپ الکترونی عبوری (TEM)، طیف تبدیل فوریه مادون قرمز (FT-IR) طیف جذبی فرابنفش- مرئی (UV-Vis) برای بررسی اثر دمای پخت بر ساختار و خواص نوری نانوذرات اکسیدروی به کار گرفته شد. اندازه ی متوسط بلورکها ا که با استفاده از رابطه دیبای- شرر محاسبه شد برای نمونه های ۳۵۰، ۴۰۰ و ۶۰۰ درجه ی سانتیگراد به ترتیب ۱۵/۴، ۲۰/۴ و ۳۳/۴ نانومتر به دست آمد. نتایج طیف UV-Vis نشان میدهد که گاف انرژی با افزایش اندازه ی ذرات کاهش می یابد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.