مقاله تعیین اولویت سرمایهگذاری در کشت محصولات استراتژیک زراعی در استانهای مستعد کشور براساس خوشبینی و بدبینی در دادهها و اطلاعات (رهیافت تصمیمگیری چند شاخصه فازی)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین اولویت سرمایهگذاری در کشت محصولات استراتژیک زراعی در استانهای مستعد کشور براساس خوشبینی و بدبینی در دادهها و اطلاعات (رهیافت تصمیمگیری چند شاخصه فازی) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین اولویت سرمایهگذاری در کشت محصولات استراتژیک زراعی در استانهای مستعد کشور براساس خوشبینی و بدبینی در دادهها و اطلاعات (رهیافت تصمیمگیری چند شاخصه فازی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین اولویت سرمایهگذاری در کشت محصولات استراتژیک زراعی در استانهای مستعد کشور براساس خوشبینی و بدبینی در دادهها و اطلاعات (رهیافت تصمیمگیری چند شاخصه فازی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین اولویت سرمایهگذاری در کشت محصولات استراتژیک زراعی در استانهای مستعد کشور براساس خوشبینی و بدبینی در دادهها و اطلاعات (رهیافت تصمیمگیری چند شاخصه فازی) :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

امروزه کمبود منابع و امکانات تولید و از سویی افزایش روز افزون تقاضا، مدیران و برنامه ریزان اقتصادی را بر آن داشته تا به مسئله تخصیص بهینه منابع توجه بیشتری داشته باشند، این موضوع بخصوص در بخش کشاورزی به دلیل کمبود منابع و امکانات ووجود شرایط ریسک و عدم قطعیت ذاتی این بخش دارای اهمیت بیشتری می باشد. این پژوهش قصد دارد تا با توجه به شاخص های مهم و اساسی در تصمیم گیری های زراعی و با بهره گیری از داده ها و آمار سال های قبل، مناسب ترین استان های کشور را برای سرمایه گذاری در کشت محصولات زراعی استراتژیک تعیین نماید. روش های مورد استفاده در این پژوهش تاپسیس ۱ و تاپسیس بازه ایی ۲ می باشد. مزیت اصلی این پژوهش نسبت به سایر مطالعات انجام شده در این زمینه در بحث استفاده از منطق بازه ایی ۳ در رتبه بندی و تعیین اولویت کشت محصولات زراعی استراتژیک به منظور وارد کردن شرایط ریسک و عدم قطعیت موجود در بخش کشاورزی و نوسانات شاخص ها می باشد. دوره زمانی استفاده شده در این تحقیق ۱۰ ساله و از سال ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۷ است. نتایج نشان می دهد که استان های خوزستان، مازندران، فارس، گیلان، گلستان، اردبیل، آذربایجان غربی و همدان به ترتیب رتبه های اول تا هشتم را در اولویت سرمایه گذاری در بخش زراعت کشور دارا هستند. همچنین الگوی فعلی سرمایه گذاری در بخش زراعت استان های کشور با حالت بهینه فاصله زیادی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.