مقاله ارزیابی ژنوتیپ تحمل به شوری گیاه برنج در مرحله گیاهچهای با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره در کروموزوم شماره ۱۰


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی ژنوتیپ تحمل به شوری گیاه برنج در مرحله گیاهچهای با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره در کروموزوم شماره ۱۰ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی ژنوتیپ تحمل به شوری گیاه برنج در مرحله گیاهچهای با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره در کروموزوم شماره ۱۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ژنوتیپ تحمل به شوری گیاه برنج در مرحله گیاهچهای با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره در کروموزوم شماره ۱۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی ژنوتیپ تحمل به شوری گیاه برنج در مرحله گیاهچهای با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره در کروموزوم شماره ۱۰ :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

برنج بعد از گندم اصلیترین غذای مردم ایران است که در مراحل مختلف رشد از جمله مرحله گیاهچهای به شوری حساس بوده و با توجه به اینکه شوری به عنوان یکی از محدودکنندهترین عوامل رشد گیاهی در تولید برنج می-باشد، بدینمنظور اصلاح مولکولی برنج جهت افزایش تحمل به شوری، زمینه ساز افزایشسطح زیرکشت و تولید برنج میباشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.