مقاله استفاده از بیوتکنولوژی شکمبه در بهبود ارزش غذایی نشخوارکنندگان


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از بیوتکنولوژی شکمبه در بهبود ارزش غذایی نشخوارکنندگان دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از بیوتکنولوژی شکمبه در بهبود ارزش غذایی نشخوارکنندگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از بیوتکنولوژی شکمبه در بهبود ارزش غذایی نشخوارکنندگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از بیوتکنولوژی شکمبه در بهبود ارزش غذایی نشخوارکنندگان :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

امروزه از روش های مختلف دستکاری تخمیر شکمبه ای برای بهبود ارزش غذایی علوفه های فیبری با استفاده ازبیوتکنولوژی بکار گرفته شده است. منظور از بیوتکنولوژی شکمبه بکار گیری معلومات تخمیر شکمبه ای و استفاده و مدیریت میکروارگانیسم های طبیعی و نوترکیب شکمبه در بهبود راندمان تولیدی نشخوارکنندگان می باشد. بیوتکنولوژی توانسته است که ارزش تغذیه ای مواد خوراکی و اکوسیستم میکروبی شکمبه را تغییر دهد که با مثال هایی در مقاله به آن اشاره شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.