مقاله تأثیر پنبه دانه کامل و سطح پروتئین خام بر قسمت های آلایشی بره های نر کرمانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر پنبه دانه کامل و سطح پروتئین خام بر قسمت های آلایشی بره های نر کرمانی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر پنبه دانه کامل و سطح پروتئین خام بر قسمت های آلایشی بره های نر کرمانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر پنبه دانه کامل و سطح پروتئین خام بر قسمت های آلایشی بره های نر کرمانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر پنبه دانه کامل و سطح پروتئین خام بر قسمت های آلایشی بره های نر کرمانی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر پنبه دانه کامل و سطح پروتئین خام بر وزن قسمت های آلایشی بره های پرواری، از ۲۴ راس بره نر کرمانی ۶ ماهه به مدت ۱۱۶ روز استفاده شد که از این مدت ۲۱ روز برای سازگاری در نظر گرفته شد. بره ها به طور تصادفی به سه گروه ۸ تایی تقسیم و در قالب طرح آزمایشی کاملا تصادفی قرار داده شدند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.