مقاله شناسایی ژنهای کمی کنترلکننده تحمل به شوری در مرحله رویشی و زایشی برنج با استفاده ازنشانگرهای ریزماهواره


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی ژنهای کمی کنترلکننده تحمل به شوری در مرحله رویشی و زایشی برنج با استفاده ازنشانگرهای ریزماهواره دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی ژنهای کمی کنترلکننده تحمل به شوری در مرحله رویشی و زایشی برنج با استفاده ازنشانگرهای ریزماهواره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی ژنهای کمی کنترلکننده تحمل به شوری در مرحله رویشی و زایشی برنج با استفاده ازنشانگرهای ریزماهواره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی ژنهای کمی کنترلکننده تحمل به شوری در مرحله رویشی و زایشی برنج با استفاده ازنشانگرهای ریزماهواره :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

برنج مهمترین غذای نیمی از مردم جهان به خصوصآسیا میباشد، جایی که ۹۱ % تولید برنج درآنجاست. این گیاه به شوری نسبتا حًساس است. نظر به اهمیت اصلاح بدین منظور و پیچیدگی تحمل به شوری، اصلاح نباتات مولکولی زاویهای جهت مکانیابی ژنهای کمی کنترلکننده این صفت گشوده است. جهت مکانیابی ژنهای مرتبط با صفات کنترل کننده تحمل به شوری در دو مرحله رویشی و زایشی و تعیین سهم هر مکان ژنی در تنوع فنوتیپی ۸۰ لاین ازجمعیت اینبردلاین نوترکیب که حاصل از تلاقی IR29/Pokkali تولید شده در مرکز تحقیقات بین المللی برنج IRRI میباشد، مورد مطالعه قرار گرفتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.