مقاله اثر برهمکنش شوری و نیتروژن بر ویژگی های رشد و جذب عناصر کم مصرف بوسیله گوجه فرنگی در محیط آبکشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر برهمکنش شوری و نیتروژن بر ویژگی های رشد و جذب عناصر کم مصرف بوسیله گوجه فرنگی در محیط آبکشتی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر برهمکنش شوری و نیتروژن بر ویژگی های رشد و جذب عناصر کم مصرف بوسیله گوجه فرنگی در محیط آبکشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر برهمکنش شوری و نیتروژن بر ویژگی های رشد و جذب عناصر کم مصرف بوسیله گوجه فرنگی در محیط آبکشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر برهمکنش شوری و نیتروژن بر ویژگی های رشد و جذب عناصر کم مصرف بوسیله گوجه فرنگی در محیط آبکشتی :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
گوجه فرنگی از مهمترین سبزیجات گلخانهای در مناطق نیمه خشک با آب زیر زمینی شور میباشد. این گیاه به شوری بسیار حساس است و برای تولید بهینه آن باید تحقیقاتی در زمینه اثر شوری بر رشد و ترکیب شیمیایی آن انجام شود . شوری از رایجترین عوامل محدود کننده رشد گیاهان میباشد و اثرات منفی بر عملکرد گوجه فرنگی دارد زیرا باعث کاهش وزن میوه و خصوصیات بازاریابی آن میشود. شوری میتواند باعث افزایش کیفیت گوجه فرنگی نیز شود بطوریکه مقدار اسید، قند و طعم میوه با بالا بردن سطوح شوری، افزایش می یابد. در بین عناصر غذایی، نیتروژن نه تنها بر رشد گیاه تاثیر دارد بلکه ممکن است باعث کاهش اثرات منفی شوری بر گیاه شود [ ۴]. در مورد اثر نیتروژن و شوری بر جذب عناصر کم مصرف در گیاهان مختلف نتایج متفاوتی ارائه شده است. از آنجایی که روشهای جدید کاشت گیاهان مانند روش آبکشتی امکان کنترل بهتر تغذیه گیاه را فراهم نموده است. بنابراین هدف از تحقیق حاضر بررسی اثر نیتروژن و شوری بر خصوصیات رشد و وضعیت عناصر کم مصرف در گیاه گوجه فرنگی در محیط آبکشت میباشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.