مقاله بررسی مقاومت به شوری گندم در مرحله گیاهچه با استفاده از رنگیزههای فتوسنتزی و پراکسیداسیون لیپیدی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی مقاومت به شوری گندم در مرحله گیاهچه با استفاده از رنگیزههای فتوسنتزی و پراکسیداسیون لیپیدی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی مقاومت به شوری گندم در مرحله گیاهچه با استفاده از رنگیزههای فتوسنتزی و پراکسیداسیون لیپیدی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقاومت به شوری گندم در مرحله گیاهچه با استفاده از رنگیزههای فتوسنتزی و پراکسیداسیون لیپیدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی مقاومت به شوری گندم در مرحله گیاهچه با استفاده از رنگیزههای فتوسنتزی و پراکسیداسیون لیپیدی :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
شوری از رایجترین عوامل محدود کننده رشد گیاهان میباشد. این پژوهش به منظور بررسی تاثیر شوری بر برگ ارقام مختلف گندم در مرحله گیاهچه با استفاده از اجزای کلروفیل و شاخص MDA در محیط کشت هی دروپونیک صورت گرفت . نتایج نشان داد که با اعمال تنش شوری در ارقام متحمل میزان رنگیزههای فتوسنتزی افزایش و میزان پراکسیداسیون لیپیدها کاهش مییابد. بعلاوه، دادههای حاصل از رنگیزههای فتوسنتزی و پراکسیداسیون لیپیدی در تنش شوری نتایج یکدیگر را تائید کردند. در نهایت ارقام چمران، شعله، سرخ تخم و مصر ۴۹۹ به عنوان ارقام متحمل و ارقام نی ک نژاد و سوریه۳۷۱ به عنوان ارقام حساس شناخته شدند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.