مقاله ارزیابی اثر سطوح مختلف کود نیتروژن در تاریخ کاشت های تأخیری برصفات فنولوژیکی، مرفولوژیکی و عملکرد کلزا


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثر سطوح مختلف کود نیتروژن در تاریخ کاشت های تأخیری برصفات فنولوژیکی، مرفولوژیکی و عملکرد کلزا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر سطوح مختلف کود نیتروژن در تاریخ کاشت های تأخیری برصفات فنولوژیکی، مرفولوژیکی و عملکرد کلزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر سطوح مختلف کود نیتروژن در تاریخ کاشت های تأخیری برصفات فنولوژیکی، مرفولوژیکی و عملکرد کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر سطوح مختلف کود نیتروژن در تاریخ کاشت های تأخیری برصفات فنولوژیکی، مرفولوژیکی و عملکرد کلزا :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی اثرات تاریخ های مختلف کاشت و سطوح مختلف کود ازته برخصوصیات فنولوژیکی، مرفولوژیکی، عملکرد دانه، آزمایشی در قالب طرح کرت های خرد شده بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار در سال زراعی ۸۸-۱۳۸۷ در ایستگاه تحقیقات کشاورزی بایع کلا به اجرا در آمد. پنج تاریخ کاشت شامل ۷، ۱۷، ۲۷ آبان ۷ و ۱۷ آذر به عنوان عامل اصلی و چهار سطح کود ازته (اوره) شامل ۱۵۰، ۲۰۰، ۲۵۰ و ۳۰۰ کیلوگرم در هکتار به عنوان عامل فرعی در نظرگرفته شد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که میانگین مربعات تاریخ کاشت وکود ازته برای خصوصیات تعداد روز تا شروع گلدهی، تعداد روز تا خاتمه گلدهی، تعداد روز تا رسیدن، ارتفاع بوته، فاصله اولین غلاف از سطح زمین، عملکرد دانه معنی دار بوده است که نشان دهنده اثرات بارز و معنی دار تاریخ کاشت و سطوح کودی برخصوصیات فوق الذکر بوده است. همچنین سطوح کودی نیز برخصوصیات طول دوره گلدهی موثر نبوده است. معنی دار نبودن اثر متقابل تاریخ کاشت و کود ازته برای اغلب خصوصیات به استثناء تعداد روز تا رسیدن مبین آن است که در هر یک از تاریخ های کاشت روند تغییرات صفات مزبور به استثناء صفات فوق الذکر در سطوح تغییرات کود ازته مشابه می باشد. همبستگی مثبت و معنی دار صفت ارتفاع بوته با عملکرد دانه مؤید آن است که تاریخ های کاشت اولیه و سطوح بالاتر ازت با افزایش مقدار صفت مزبور منجر به افزایش عملکرد دانه گردیده است. بطور کلی در این بررسی مقادیر بالای عملکرد دانه مربوط به تاریخ کاشت اول و سطوح اول، دوم و سوم ازت به ترتیب برابر ۳۰۲۵/۹۳، ۳۲۷۶/۳ و ۳۷۰۷ کیلوگرم در هکتار بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.