مقاله تاثیر غلظت اوره برغلظت ویتامین ث گوجه فرنگی در محیط هیدروپونیک


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر غلظت اوره برغلظت ویتامین ث گوجه فرنگی در محیط هیدروپونیک دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر غلظت اوره برغلظت ویتامین ث گوجه فرنگی در محیط هیدروپونیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر غلظت اوره برغلظت ویتامین ث گوجه فرنگی در محیط هیدروپونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر غلظت اوره برغلظت ویتامین ث گوجه فرنگی در محیط هیدروپونیک :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

گوجه فرنگی با نام علمی Lycopersicom esculentum یکی از سبزیهای مهم است که به لحاظ داشتن ویتامین های C ،A و مواد مغذی دیگر نقش مهمی در سلامتی جامعه ایفا میکند. این مطالعه به منظور بررسی تاثیر کود اوره بر غلظت ویتامین C گوجه فرنگی به عنوان یک شاخص کیفی میوه در یک محیط هیدروپونیک صورت پذیرفت. در این آزمایش رابطه معنی داری بین غلظت اوره و ویتامین c وجود داشت. تیمارهای ۱۰۰میلیگرم در لیتر اوره با ۶pH و ۸ منجر به کاهش معنیدار غلظت ویتامین c در میوه گوجه فرنگی گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.