مقاله اثر ساکارز و اسید سیتریک در ماندگاری پس از برداشت گل های بریدنی آلسترومریا رقم هیبرید ۸۵۲


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
26 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر ساکارز و اسید سیتریک در ماندگاری پس از برداشت گل های بریدنی آلسترومریا رقم هیبرید ۸۵۲ دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ساکارز و اسید سیتریک در ماندگاری پس از برداشت گل های بریدنی آلسترومریا رقم هیبرید ۸۵۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ساکارز و اسید سیتریک در ماندگاری پس از برداشت گل های بریدنی آلسترومریا رقم هیبرید ۸۵۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ساکارز و اسید سیتریک در ماندگاری پس از برداشت گل های بریدنی آلسترومریا رقم هیبرید ۸۵۲ :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

این تحقیق در سال ۱۳۸۷ در دانشگاه پیام نور ابهر با هدف بررسی اثرات تیمارهای مختلف ساکارز و اسید سیتریک در ماندگاری پس از برداشت گل بریدنی آلسترو مریا رقم هیبرید ۸۵۲ انجام شد. این آزمایش در قالب طرح فاکتوریل بر پایه CRD با دو فاکتور ساکارز در مقادیر ۰،۱،۲ درصد و اسید سیتریک در مقادیر ۰،۱۰۰،۲۰۰،۳۰۰ پی پی ام در ۳ تکرار اجرا شد. گل های بریدنی السترومریا زمانی که ۴ گل آن ها باز شده و هر شاخه نیز دارای ۴ غنچه بود تهیه شدند و درون محلولهای ذکر شده در محیط آزمایشگاه قرار داده شدند. در مدت اجرای طرح دما و رطوبت محبط کنترل شد و صفاتی مانند ماندگاری گلها و برگها، میزان جذب محلول، محتوای نسبی آب گل ها و برگ ها اندازه گیری شد. تجزیه آماری داده ها با استفاده از نرم افزار MSTAT-C و مقایسات میانگین توسط آزمون دانکن انجام شد و نتایج نشان داد که: مصرف ساکارز ۲ درصد نسبت سایر تیمارها تاثیر معنی داری در افزایش ماندگاری گلها داشته ولی سایر سطوح به کار برده شده نسبت به هم اختلاف معنی داری نشان ندادند. همچنین مصرف ۱۰۰ پی پی ام اسید سیتریک نسبت به سایر تیمارها تاثیر معنی داری در میزان جذب محلول نشان داد و تاثیر متقابل ساکارز ۲ درصد و اسید سیتریک ۲۰۰ پی پی ام بیشترین اثر معنی دار را در ماندگاری گلها داشته و ماندگاری را به ۲۷ روز افزایش داد و کمترین میزان تاثیر به اسید سیتریک ۳۰۰ پی پی ام مربوط می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.