مقاله اثر شوری بر تغییرات مقدار نیترات، پرولین و پروتئین های محلول در پنج پایه مرکبات
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر شوری بر تغییرات مقدار نیترات، پرولین و پروتئین های محلول در پنج پایه مرکبات دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر شوری بر تغییرات مقدار نیترات، پرولین و پروتئین های محلول در پنج پایه مرکبات کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر شوری بر تغییرات مقدار نیترات، پرولین و پروتئین های محلول در پنج پایه مرکبات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر شوری بر تغییرات مقدار نیترات، پرولین و پروتئین های محلول در پنج پایه مرکبات :
تعداد صفحات:۳
چکیده:
تاثیر چهارسطح کلرید سدیم بر تغییرات مقدار نیترات پرولین و پروتئین های محلول در دانهالهای پنج پایه مرکبات شامل بکرایی، ولکامریانا، نارنج، لیموشیرین و لیمو آب بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در چهار تکرار درگلخانه مورد بررسی قرار گرفت. دان نهالهای یکساله پایه های مورد بررسی در گلدانهای حاوی خاک آهکی PH=8.2 کشت شد و آبیاری آنها با آب آبیاری حاوی غلظتهای صفر، ۲۰، ۴۰ و ۶۰ میلی مول در لیتر کلرید سدیم صورت گرفت. پس از انقضای مدت ازمایش مقادیر نیترات، پرویلن و پروتئین های محلول در برگ و ریشه اندازه گیری شد. پایه های مورد ازمایش از نظر مقدار نیترات در برگ و ریشه با هم اختلاف داشته و شوری باعث کاهش نیترات دربرگ و افزایش آن در ریشه شد. کمترین مقدار پرولین در برگ و ریشه پایه ها در تیمار شاهد بود وشوریمنجر به افزایش مقدار پرولین در برگ و ریشه شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.