مقاله تأثیر شکل نیتروژن و pH محلول غذایی بر غلظت Zn ،Mn ،Fe و Cu ریشهها و بخش هوایی اسفناج (Spinacia oleracea L.) در کشت هیدروپونیک


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر شکل نیتروژن و pH محلول غذایی بر غلظت Zn ،Mn ،Fe و Cu ریشهها و بخش هوایی اسفناج (Spinacia oleracea L.) در کشت هیدروپونیک دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر شکل نیتروژن و pH محلول غذایی بر غلظت Zn ،Mn ،Fe و Cu ریشهها و بخش هوایی اسفناج (Spinacia oleracea L.) در کشت هیدروپونیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر شکل نیتروژن و pH محلول غذایی بر غلظت Zn ،Mn ،Fe و Cu ریشهها و بخش هوایی اسفناج (Spinacia oleracea L.) در کشت هیدروپونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر شکل نیتروژن و pH محلول غذایی بر غلظت Zn ،Mn ،Fe و Cu ریشهها و بخش هوایی اسفناج (Spinacia oleracea L.) در کشت هیدروپونیک :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

برای بررسی تأثیر نسبت نیترات به آمونیوم و Ph محلول غذایی بر غلظت Zn ،Mn ،Fe و Cuریشهها و بخش هوایی گیاه اسفناج، آزمایشی به صورت فاکتوریل و در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی با دو فاکتور شامل pH محلول غذایی در سه سطح ۴/۵،۶/۵ ،۸ و نسبت نیترات به آمونیوم محلول غذایی در پنج سطح ۱۰۰:۰، ۷۵:۲۵، ۵۰:۵۰، ۲۵:۷۵، ۰:۱۰۰ و با ۴ تکرار در بستر پرلیت انجام شد. سه نشاء گیاه اسفناج (Spinacia oleracea L.) در هر گلدان کشت و با محلول غذایی پایه هوگلند تغییر یافته با سطوح pH و نسبت نیترات به آمونیوم متفاوت تغذیه شدند. گیاهان پس از ۷ هفته رشد در گلخانه برداشت و غلظت Zn ،Mn ،Fe و Cu ریشهها و بخش هوایی آنها تعیین گردید. نتایج نشان داداثر اصلی pH محلول غذایی بر غلظت Fe و Cu ریشهها و بخش هوایی و غلظت Mn بخش هوایی اسفناج معنیدار بود ولی بر غلظت Zn ریشهها و بخش هوایی معنی دارنبود. مقایسه میانگینها نشان داد که با افزایش pH محلول غذایی از ۴/۵ به ۸ غلظت Cu ، Fe و Mn بخش هوایی کاهش مییابد. اثر اصلی نسبت نیترات به آمونیوم محلول غذایی بر غلظت Mn ،Fe و Zn ریشهها و بخش هوایی و غلظت Cu بخش هوایی اسفناج معنیدار بود ولی بر غلظت Cu ریشهها معنیدار نبود. مقایسه میانگینها نشان داد که با افزایش آمونیوم محلول غذایی غلظت Zn ،Mn ،Fe و Cu ریشهها و بخش هوایی گیاه اسفناج افزایش مییابد. تأثیر شکل نیتروژن محلول غذایی بر غلظت Cu ،Mn ،Feو Zn ریشهها و بخش هوایی اسفناج به pH محلول غذایی بستگی دارد و برعکس.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.