مقاله اثرات NAD، NAA اتفن و اوره بر تنک و بهبود کیفیت میوه زردالو رقم خیاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات NAD، NAA اتفن و اوره بر تنک و بهبود کیفیت میوه زردالو رقم خیاری دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات NAD، NAA اتفن و اوره بر تنک و بهبود کیفیت میوه زردالو رقم خیاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات NAD، NAA اتفن و اوره بر تنک و بهبود کیفیت میوه زردالو رقم خیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات NAD، NAA اتفن و اوره بر تنک و بهبود کیفیت میوه زردالو رقم خیاری :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

به منظور تعیین تاثیر تنظیم کننده های رشد گیاهی بر تنک و افزایش کیفیت میوه زردآلو Prunus armenica L. cv‘.Khiary نفتالین استیک اسید ، نفتالین استامید، اوره و اتفن ۲ هفته پس از مرحله تمام گل در سال ۱۳۸۵ بر روی شاخه های منتخب در یک باغ تجارتی در شهرستان نی ریز فارس انجام گرفت. تمامی تیمارهای به کاررفته به جز اوره ۰/۶ درصد به طور معنی داری پس از ۲ هفته محلول پاشی باعث تنک میوه ها نسبت به شاهد شد. همچنین بررسی نتایج نشان داد که به جز اوره ۰/۶ درصد و اتفن ۵۰ میلی گرم در لیتر بقیه تیمارهاه باعث افزاش معنی داری در وزن میوه گردیدند. تفاوت معنی داری در میزان اسید کل میوه های تیمار شده مشاهده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.