مقاله روش ساخت محلول غذایی اختصاصی یونجه با استفاده از عناصر موجود در آن


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روش ساخت محلول غذایی اختصاصی یونجه با استفاده از عناصر موجود در آن دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روش ساخت محلول غذایی اختصاصی یونجه با استفاده از عناصر موجود در آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روش ساخت محلول غذایی اختصاصی یونجه با استفاده از عناصر موجود در آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روش ساخت محلول غذایی اختصاصی یونجه با استفاده از عناصر موجود در آن :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

به منظور ساخت محلول اختصاصی یونجه از بیلان مصرف آب ( ضریب تعرق یونجه بمی (۵۱۲و بیلان مصرف ماکروالمنت ها و میکروالمنتها در یک کیلوگرم ماده خشک یونجه بمی (از طریق تجزیه گیاهی) استفاده شد . بر این اساس با استفاده از کودهای نیترات پتاسیم، نیترات کلسیم، اوره فسفات، سولفات منیزیم (به ترتیب به مقدار ۱۸/۰- ۱۳/۰- ۰۱/۰ و ۰۵/۰ گرم در لیتر) و عناصر ریز مغذی بر اساس فرمولاسیونهای پلی والانت (مانند هوگلند) می توان یک کیلوگرم ماده خشک یونجه تولید کرد. مزیت اصلی این روش مربوط به تطابق بین عرضه (محلول غذایی ) وتقاضا (نیاز کشت ) نسبت به استفاده از فرمولاسیو نهای تجربی میباشد و استفاده از این محلول سبب صرفه جویی در مصرف عناصر غذایی و آب میگردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.