مقاله ارزیابی اثر ارتفاع برگ چینی بر صفات حسی چای خشک تولید شده


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثر ارتفاع برگ چینی بر صفات حسی چای خشک تولید شده دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر ارتفاع برگ چینی بر صفات حسی چای خشک تولید شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر ارتفاع برگ چینی بر صفات حسی چای خشک تولید شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر ارتفاع برگ چینی بر صفات حسی چای خشک تولید شده :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

تعیین بهترین ارتفاع برگ چینی با ماشین برگ چین یکی از عوامل مهم در بهبود بهره وری تولید چای است به منظور بررسی اثر ارتفاع برداشت توسط ماشین برگ چین بر عملکرد و کیفیت برگ سبز برداشت شده مطالعه ای در سال ۱۳۸۶ در ایستگاه تحقیقات چای فشالم فومن مرکز تحقیقات چای کشور روی بوته های هیبرید اجرا گردید دراین تحقیق برداشت توسط ماشین برگ چین با عرض تیغه ۸۰ سانتی متری و با تیغه تخت انجام شد. این تحقیق در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی انجام و ارتفاع های ۵ ، ۱۰ و ۱۵ سانتی متری بالای سطح هرس سالیانه و برداشت از ارتفاع معمول منطقه توسط قیچی به عنوان تیمارهای آزمایشی در نظر گرفته شدند. امتیازات حسی در چای خشک تولید شده مورد ارزیابی قرار گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.