مقاله وجود روغن بالا در دانه های یونجه یکساله Medicago scutellata L و پتانسیل اصلاحی آن برای معرفی به عنوان گیاه دانه روغنی جدید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله وجود روغن بالا در دانه های یونجه یکساله Medicago scutellata L و پتانسیل اصلاحی آن برای معرفی به عنوان گیاه دانه روغنی جدید دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله وجود روغن بالا در دانه های یونجه یکساله Medicago scutellata L و پتانسیل اصلاحی آن برای معرفی به عنوان گیاه دانه روغنی جدید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله وجود روغن بالا در دانه های یونجه یکساله Medicago scutellata L و پتانسیل اصلاحی آن برای معرفی به عنوان گیاه دانه روغنی جدید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله وجود روغن بالا در دانه های یونجه یکساله Medicago scutellata L و پتانسیل اصلاحی آن برای معرفی به عنوان گیاه دانه روغنی جدید :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

در این مقاله امکان معرفی یونجه یکساله گونه Medicago scutellata به عنوان یک گیاه دانه روغنی جدید مورد بررسی قرار گرفته است این گیاه که گیاهی مقاوم به خشکی است، دارای عملکرد بذر نسبتا بالا و بذرهای درشتتر از یونجه زراعی (Medicago sativa) است. با توجه به دوره رشد کوتاه این گیاه (حدود ۹۰ روز) و مقاومت بالای آن به خشکی و همچنین عملکرد نسبتا بالای بذر، در صورت وجود درصد مناسبی از روغن در دانههای این گیاه، میتوان آن را به عنوان یک گیاه دانه روغنی جدید برای مطالعات بهنژادی بیشتر، معرفی کرد. توده ای وحشی شامل ۱۹۰ ژنوتیپ از این گیاه که از مراتع استان فارس تهیه شده بود در این آزمایش مورد مطالعه قرار گرفت. ۴۰ ژنوتیپ آن در مزرعه کاشته شد و دانههای تولید شده از ژنوتیپی که بیشترین عملکرد را داشت برداشت شدند. همچنین دانههای ۱۵۰ ژنوتیپ باقی مانده، به ۳ قسمت ۵۰ ژنوتیپی تقسیم شدند و به همراه ژنوتیپ برداشت شده، از لحاظ درصد روغن دانه با استفاده از روش سوکسله، مورد ارزیابی قرار گرفتند. در این نمونهها میانگین درصد روغن در تکرارهای مختلف شامل ۱۲/۵، ۱۳/۵، ۱۶ و ۱۸/۵ درصد بود. این مطالعه نشان میدهد که این گیاه دارای درصد نسبتا بالایی از روغن در دانههای خود میباشد و از طرفی دارای تنوع بسیار مناسبی از لحاظ این صفت در توده وحشی است که به راحتی میتواند توسط بهنژادگران در جهت معرفی ارقام تجاری دارای درصد و کیفیت روغن بالا و با نیاز آبی کم، مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.