مقاله تغییرات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و آناتومیکی پایه های پاکوتاه سیب تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و آناتومیکی پایه های پاکوتاه سیب تحت تنش شوری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و آناتومیکی پایه های پاکوتاه سیب تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و آناتومیکی پایه های پاکوتاه سیب تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و آناتومیکی پایه های پاکوتاه سیب تحت تنش شوری :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

تراکم نمک درخاک و آب آبیاری یکی از عوامل محدودکننده محصولات باغی درایران و جهان است . بیشتر مشکلات شوری درگیاهان دراثر ازدیادکلریدسدیمNaCl ایجاد می شودکه درخاک های نواحی خشک، ساحلی و منابع آب آن ها گسترش یافته است . اندامهای مختلف سیب در برابر این نوع تنشها پاسخ های متفاوتی را نشان می دهند . به منظور بررسی تاثیرتنش شوری بر روی فرآیندهای متابولیکی, خصوصیات آناتومیکی , فیزیولوژیکی و شاخضه هایرشدی چهارپایه پاکوتاه رویشی سیب ( دو پایه پاکوتاه خارجی و دوپایه پاکوتاه داخلی ) این آزمایش بصورت فاکتوریل درقالب طرح آماری بلوکهای کامل تصادفی درمرکزتحقیقات کشاورزی آذربایجانغربی درسال ۸۶ با سه تکرار انجام می گیرد. در این تحقیق چهارپایه پاکوتاه رویشی سیب شامل پایه های بومی گمی آلماسی و آزایش و پایه های خارجی مالینگ شماره ۹ و مالینگ مرتون شماره ۱۰۶ و همچنین چهارتیمارکلریدسدیم شامل غلظت های صفر بعنوان شاهد ۲، ۴ و ۶ دسی زیمنس برمترآب آبیاری بعنوان فاکتورهایاصلی و فرعی انتخاب گردیدند . نمونه برداری ازبرگ هایانتهایی درپایه های مختلف جهت تعیین شاخص کلروفیل، غلظت اسیدآمینه پرولین آزاد در برگها و اندازه گیری مؤلفه های رشد ازجمله رشدرویشی شاخه، وزن تر و خشک برگ ، قطرساقه ، مساحت مقطع عرضی تنه، تعداد برگ ، تعدادریشه، درصدرطوبت نسبی برگ، محتواب آب نسبی برگ، و صفات ظاهری شامل پژمردگی،خشکیدگی و ریزش برگ ها انجام گرفت . افزایش تنش شوری به افزایش میزان پرولین آزادبرگ ها ، افزایش درصدپژمردگی، ریزش و خشکیدگی برگ ها و کاهش شاخص کلروفیل برگ و مؤلفه های رشد درهرچهار پایه منجرگردید . درمیان پایه های موردبررسی بیشترین میزان تحمل به تنش شوری را پایه های مالینگ شماره ۹ و گمی آلماسی درمقایسه با پایه های دیگر داشتند . بیشترین میزان سوختگی حاشیه برگ ها و نوک ریشه ها مربوط به پایه محلی آزایش و کمترین آن ها مربوط به پایه محلی گمی آلماسی بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.