مقاله تغییرات میزان اسانس اندامهای هوایی گشنیز (coriandrum sativum L.) در ساعات مختلف شبانه روز و مراحل مختلف فنولوژیکی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات میزان اسانس اندامهای هوایی گشنیز (coriandrum sativum L.) در ساعات مختلف شبانه روز و مراحل مختلف فنولوژیکی دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات میزان اسانس اندامهای هوایی گشنیز (coriandrum sativum L.) در ساعات مختلف شبانه روز و مراحل مختلف فنولوژیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات میزان اسانس اندامهای هوایی گشنیز (coriandrum sativum L.) در ساعات مختلف شبانه روز و مراحل مختلف فنولوژیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات میزان اسانس اندامهای هوایی گشنیز (coriandrum sativum L.) در ساعات مختلف شبانه روز و مراحل مختلف فنولوژیکی :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

این پژوهش به منظور بررسی تغییرات کمی اسانس بخش های هوایی گشنیز زراعی ایران در سال ۱۳۸۷ در قالب طرح کامل تصادفی با سه تکرار در شیراز انجام شد. مواد گیاهی در مراحل مختلف فنولوژیکی چرخه رشدی گیاه (مرحله رویشی، تمام گل، میوه های سبز و میوه های قهوه ای) و ساعات مختلف شبانه روز ۶، ۱۲ ، ۱۸ ، ۲۴ برداشت شدند. استخراج اسانس از بخش های هوایی گیاه با استفاده از دستگاه کلونجر به روش تقطیر با آب و بخار به مدت سه ساعت انجام شد. نتایج بدست آمده نشان داد که مقدار اسانس در طول مراحل بلوغ گیاه افزایش می یابد. میزان اسانس در مرحله میوه های سبز (میوه نارس) بیشتر از سایر مراحل آن بود به طوریکه عملکرد وزنی اسانس در مراحل رویشی ۰/۱۴ درصد تمام گل ۰/۲۳ درصد ، میوه های سبز ۰/۳۷ درصد و میوه های قهوه ای ۰/۳۱ درصد بود میزان اسانس در ساعت برداشت ۱۲ به طور معنی داری (سطح ۱ درصد) بیشتر از سایر ساعات برداشت بود به طوریکه عملکرد اسانس در ساعات ۶ ، ۱۲ ، ۱۸، ۲۴ به ترتیب ۰/۴۳۲ ، ۰/۴۳۶ ، ۰/۴۰۴ و ۰/۳۱۹ درصد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.