مقاله تاثیر دورهای مختلف آبیاری بر میزان کلروفیل و پرولین برگ و عملکرد دانه آفتابگردان در منطقه اصفهان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر دورهای مختلف آبیاری بر میزان کلروفیل و پرولین برگ و عملکرد دانه آفتابگردان در منطقه اصفهان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر دورهای مختلف آبیاری بر میزان کلروفیل و پرولین برگ و عملکرد دانه آفتابگردان در منطقه اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر دورهای مختلف آبیاری بر میزان کلروفیل و پرولین برگ و عملکرد دانه آفتابگردان در منطقه اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر دورهای مختلف آبیاری بر میزان کلروفیل و پرولین برگ و عملکرد دانه آفتابگردان در منطقه اصفهان :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

در این آزمایش که در ایستگاه تحقیقات کشاورزی کبوترآباد اصفهان انجام گرفت که در آن تاثیر سه دور آبیاری (عامل اصلی) شامل آبیاری پس از ۶۰، ۹۰ و ۱۲۰ میلی متر تبخیر از تشتک کلاس A بر روی چهار رقم آفتابگردان (عمل فرعی) آزمایش گردید که در سه تکرار و با استفاده از یک طرح کرتهای خرد شده در قالب بلوکهای کامل تصادفی به اجرا در آمد. نتایج نشان داد که اثر دور آبیاری و رقم بر میزان کلروفیل b ،a و کل، میزان پرولین و عملکرد دانه و عملکرد روغن در سطح یک درصد معنی دار گردید. اثر متقابل رقم و دور آبیاری هم بر تمام صفات به استثنای غلظت کلروفیل b معنی دار بود. بر اساس نتایج در مورد تمامی ارقام با افزایش محدودیت آبیاری از میزان سه نوع کلروفیل b ،a و کل همچنین عملکرد دانه و روغن کاسته شد ولی بر میزان آمینواسید پرولین افزوده شد، با این حال میزان تغییر در صفات مذکور با تغییر در دور آبیاری متفاوت بود. در بین ارقام رقم Lakumka دارای بالاترین و دو رقم Favorit و Berezanski دارای پایین ترین غلظت کلروفیل بودند. رقم Berezanski دارای بالاترین و رقم Lakumka دارای پایین ترین میزان پرولین بودند. از نظر عملکرد دانه و روغن نیز رقم Master دارای بالاترین و رقم Berezanski دارای پایین ترین عملکرد دانه و روغن بودند. به طور کل پایداری عملکرد دانه با افزایش غلظت پرولین افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.