مقاله کاربرد برخی ازمکملهای غذایی و تاثیر آن بر پاره ای از خصوصیات رشد قارچ خوراکی صدفی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد برخی ازمکملهای غذایی و تاثیر آن بر پاره ای از خصوصیات رشد قارچ خوراکی صدفی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد برخی ازمکملهای غذایی و تاثیر آن بر پاره ای از خصوصیات رشد قارچ خوراکی صدفی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد برخی ازمکملهای غذایی و تاثیر آن بر پاره ای از خصوصیات رشد قارچ خوراکی صدفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد برخی ازمکملهای غذایی و تاثیر آن بر پاره ای از خصوصیات رشد قارچ خوراکی صدفی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

دراین مطالعه که در دانشگاه ازاد اسلامی واحد خوراسگان انجام شد تفاله فشنگی چغندر قند به عنوان سوبسترا و چند نوع ماده افزودنی ا زجمله سبوس گندم سبوس برنج، پودر کنجاله سویا ، تفاله هویج به عنوان مکمل غذایی برای کشت قارچ خوراکی Pleurotus ostreatus استفاده گردید. نتایج نشان داد که کمترین طول رشد مربوطه به مکمل پودر کنجاله سویا با میزان ۳۰/۳۳ روز ، بیشترین تعداد اندام باردهی با میزان ۲۳/۳۳ عدد مربوط به پودر کنجاله سویا، میانگین وزن اندام باردهی در کنجاله سویا و سبوس برنج با میزان ۳۶/۲ گرم و عملکرد قارچ و بالاترین کارایی بیولوژیکی قارچ به ترتیب با میزان ۶۸۲ و ۱۳۶/۴ درصد در پودر کنجاله سویا و سبوس برنج مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.