مقاله مقایسه ۸ رقم پیاز در مرحله ۱۵۰ روزگی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه ۸ رقم پیاز در مرحله ۱۵۰ روزگی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه ۸ رقم پیاز در مرحله ۱۵۰ روزگی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ۸ رقم پیاز در مرحله ۱۵۰ روزگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه ۸ رقم پیاز در مرحله ۱۵۰ روزگی :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بدست آوردن رقم یا ارقام مناسب منطقه از نقطه نظر سازگاری این پژوهش براساسارزیابی ویژگیهای مورفولوژیکی و عملکرد شش رقم پیاز خارجی و دو توده بومی پیاز ایرانی از پیازهایی که در شمال و جنوب استان خوزستان کشت می شوند انجام شد. طرح آزمایشی مورد استفاده طرح بلوک و در ۴ تکرار بود براساس تجزیه واریانس داده ها، تمامی ارقام از لحاظ صفات مورفولژیکی و زراعی دارای اختلاف معنی داری بودند. p<1% سایر صفات مورفولوژیکی مانند تعداد برگ، قطر سوخ، قطر گردن،طول بزرگترین برگ، وزن تر برگ، وزن ترسوخ، وزن خشک برگ، وزن خشک سوخ و سطح برگ نیز اختلاف معنی داری در سطح احتمال یک درصد داشتند مقایسه میانگین ها نشان داد که رقم ژان قرمز g نسبت به سایر ارقام مورد بررسی در این ازمایش عملکرد بالاتری دارد. مقایسه ارقام نیزنشان داد که در مجموع رقم ژان قرمز به دلایل ارتفاع گیاه، تعداد برگ بیشتر و قطر سوخ بزرگتر سازگاری بیشتری با شرایط اکولوژیکی خوزستان داشته و مناسب کشت پاییزه و عرضهای کم جغرافیایی پیاز روز کوتاه می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.