مقاله بررسی اثرات آللوپاتی عصاره آبی گونه های جاشیر Prangos uloptera DC. و Prangos ferulacea L. بر جوانه زنی و رشد اولیه سویا (Glycine max L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات آللوپاتی عصاره آبی گونه های جاشیر Prangos uloptera DC. و Prangos ferulacea L. بر جوانه زنی و رشد اولیه سویا (Glycine max L) دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات آللوپاتی عصاره آبی گونه های جاشیر Prangos uloptera DC. و Prangos ferulacea L. بر جوانه زنی و رشد اولیه سویا (Glycine max L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات آللوپاتی عصاره آبی گونه های جاشیر Prangos uloptera DC. و Prangos ferulacea L. بر جوانه زنی و رشد اولیه سویا (Glycine max L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات آللوپاتی عصاره آبی گونه های جاشیر Prangos uloptera DC. و Prangos ferulacea L. بر جوانه زنی و رشد اولیه سویا (Glycine max L) :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

مطالعات فیتوشیمیایی برروی میوه و ریشه گونه های جاشیر، حضور ترکیبات متفاوت کومارین،مونوترپن و سسکویترپن رانشان میدهد، از این روی مطالعه ای جهت تعیین اثرات آللوپاتیکی گونه های جاشیر بر روی گیاه سویا انجام دادیم. آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی باسه تکرار انجام گرفت. تیمارهای آزمایش شامل دو گونه جاشیرو پنج سطح (۰، ۵۰۰۰، ۱۰۰۰۰، ۱۵۰۰۰ و ۲۰۰۰۰ و پی پی ام) عصاره آبی گونه های Prangos بود. نتایج نشان داد که غلظتهای متفاوت عصاره آبی وگونه ی جاشیر اثر معنی داری بر روی طول گیاهچه دارد و Prangos ferulacea در مقایسه با Prangos uloptera بر روی وزن خشک و طول گیاهچه بیشترین تاثیر را داشت. بیشترین وکمترین میزان درصد جوانه زنی بترتیب در شاهد و غلظت ۱۵۰۰۰ پی پی ام، رخ داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.