مقاله تاثیر زمان برداشت و دور آبیاری بارانی بر تغییرات عملکرد و کیفیت چای


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر زمان برداشت و دور آبیاری بارانی بر تغییرات عملکرد و کیفیت چای دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر زمان برداشت و دور آبیاری بارانی بر تغییرات عملکرد و کیفیت چای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر زمان برداشت و دور آبیاری بارانی بر تغییرات عملکرد و کیفیت چای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر زمان برداشت و دور آبیاری بارانی بر تغییرات عملکرد و کیفیت چای :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

برداشت برگ سبز چای در ایران از اردیبهشت تا آبان ماه در سه چین بهار، تابستان و پاییز انجام می شود. میزان تولیدمحصول و کیفیت آن در زما نهای مذکور به علت تفاوت شرایط آب و هوایی با یکدیگر متفاوت است. در این پژوهش تغییرات عملکرد و برخی از شاخ صهای کیفی در زما نهای برداشت (بهار، تابستان و پاییز) و دورهای آبیاری دور ۴ ، ۸ ، ۱۲ و ۱۶روز و یک تیمار بدون آبیاری مختلف طی سالهای ۸۳-۸۱ مورد بررسی قرار گرفت. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از طرح آزمایشی بلوک های کامل تصادفی انجام شد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد زمان برداشت، دور آبیاری و اثر متقابل آنها بر عملکرد چای در سال اول و دوم آزمایش ب هترتیب با احتمال یک و پنج درصد معن یدار و درسال سوم فقط اثر زمان برداشت بر عملکرد و کیفیت معن یدار گردید. با وجود تن شهای محیطی(دمای بالاو کمبود رطوبت هوای اطراف شاخساره ها) و کم آبی، عملکرد برگ سبز چای در برداش تهای چین تابستان سا لهای ۸۱ و ۸۲ بیشتر از برداشت چین های بهار و پاییز بود. این افزایش عملکرد را می توان به دلیل تاثیر مثبت کاربرد آبیاری(به ویژه آبیاری با دور کوتاه) در تعدیل تنش های محیطی و تامین آب مورد نیاز بوته های چای دانست. نتایج خصوصیات کیفی نیز نشان داد که دور آبیاری بر روی تغییرات درصد ماده جامد برگ سبز و درصد عصاره آبی چای خشک تاثیر معنی دار داشت و سایر خصوصیات کیفی مانند درصد تئافلاوین، تئاروبیجین و رنگ کل چای خشک، بیشتر تحت تاثیر زمان برداشت قرار گرفته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.