مقاله بررسی اثرات ضد قارچی ا سانسهای اویشن، مرزه، اکالیپتوس ، لیمو، نعناع و باریجه برروی قارچ AS.parasiticus عامل فساد محصولات کشاورزی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات ضد قارچی ا سانسهای اویشن، مرزه، اکالیپتوس ، لیمو، نعناع و باریجه برروی قارچ AS.parasiticus عامل فساد محصولات کشاورزی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات ضد قارچی ا سانسهای اویشن، مرزه، اکالیپتوس ، لیمو، نعناع و باریجه برروی قارچ AS.parasiticus عامل فساد محصولات کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات ضد قارچی ا سانسهای اویشن، مرزه، اکالیپتوس ، لیمو، نعناع و باریجه برروی قارچ AS.parasiticus عامل فساد محصولات کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات ضد قارچی ا سانسهای اویشن، مرزه، اکالیپتوس ، لیمو، نعناع و باریجه برروی قارچ AS.parasiticus عامل فساد محصولات کشاورزی :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

دراین پژوهش اثرات ضدقارچی شش اسانس گیاهی اویشن، مرزه، اکالیپتوس، لیمو، نعناع و باریجه برروی قارچ As.parasiticus که از مهمترین جنسهای عامل فساد در محصولات کشاورزی می باشد موردبررسی قرارگرفت قارچ اسپرژیلوس پارازینیکوس بعنوان یکی از شابع ترین عوامل ایجاد کننده فساد درمحصولاتکشاورزی باغی و مواد غذایی مطرح می باشد که قادر به تولید سم خطرناکی موسوم به افلاتوکسین است این سم بعنوان یکی از قویترین عوامل سرطانزا شناخته شده است و عضو اصلی بدن که مورد حمله آن قرار می گیرد کبد است که در مراحل پیشرفته باعث سرطان کبد و در نهایت مرگ می شود افلاتوکسین به حرارت مقاوم بوده و جهت خنثی کردن آن به دمای بالای ۱۰۰ درجه سانتی گراد بمدت طولانی نیاز است نتایج بررسی ها و تجزیه و تحلیل ها بیانگر این مطلب بود که از میان اسانسها مورد ازمایش دو اسانس اویشن و مرزه بیشترین اثر بازدارندگی را بررشد قارچ As.parasiticus داشته و بترتیب در غلظتهای ۲۰۰و ۴۰۰ ppmاز رشد قارچ بطور کامل جلوگیری نمودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.