مقاله تاثیر عوامل پیش از برداشت و تیمارهای رسیدگی پس از برداشت در پاسخ میوه موز به ۱- متیل سیکلو پروپن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر عوامل پیش از برداشت و تیمارهای رسیدگی پس از برداشت در پاسخ میوه موز به ۱- متیل سیکلو پروپن دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر عوامل پیش از برداشت و تیمارهای رسیدگی پس از برداشت در پاسخ میوه موز به ۱- متیل سیکلو پروپن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر عوامل پیش از برداشت و تیمارهای رسیدگی پس از برداشت در پاسخ میوه موز به ۱- متیل سیکلو پروپن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر عوامل پیش از برداشت و تیمارهای رسیدگی پس از برداشت در پاسخ میوه موز به ۱- متیل سیکلو پروپن :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
در این مطالعه تاثیر برخی از مهمترین عوامل پیش از برداشت شامل تاریخ برداشت در طی سال و موقعیت دسته میوه برروی خوشه و تیمارهای رسیدگی شامل غلظت و مدت گازدهی با اتیلن و دمای انبار رسیدگی بر کیفیت و عمر نگهداری قفسه ای میوه موز تیمار شده با ۱-MCP مورد بررسی قرار گرفتند. ۱-MCP در غلظت ۳۰۰nL L-1 موجب افزایش معنی دار عمر قفسه ای در تمام سال در مقایسه با شاهد شد بجز در ماه مارس تابستان که غلظت بالاتری ۳۰۰۰nL L-1 نیاز بود میوه های تیمارشده با ۱-MCP تا ۱۹% استحکام بیشتری از شاهد در طی سال داشتند و بعلاوه سطوح پایین تری از اتلاف وزن میوه و شاخص بی رنگی بدون در نظر گرفتن زمان برداشت در آنها مشاهده شد . ۱-MCP موجب بهبود کیفیت و عمر نگهداری میوه های برداشت شده از بخش بالای خوشه در تمام سال شد اما در میوه های پایین خوشه در سراسر سال همواره چنین نبود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.