مقاله تأثیر رژیمهای مختلف آبیاری بر برخی از صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل مکزیکی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر رژیمهای مختلف آبیاری بر برخی از صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل مکزیکی دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر رژیمهای مختلف آبیاری بر برخی از صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل مکزیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر رژیمهای مختلف آبیاری بر برخی از صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل مکزیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر رژیمهای مختلف آبیاری بر برخی از صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل مکزیکی :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

گل مکزیکی (آق اوستا) ،(Agastache foeniculum) ، گیاهی دارویی، علفی، چند ساله و متعلق به تیره نعناع است . اسانس این گیاه در صنایع داروسازی و غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. به منظور بررسی اثرات رژیم های مختلف آبیاری بر برخی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی این گیاه آزمایشی گلدانی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه دور آبیاری (هر ۵، ۱۰ و ۱۵روز یکبار ) در ۴ تکرار انجام گرفت . صفات مورد اندازه گیری شامل ارتفاع گیاه، تعداد برگ عمل کرد ماده تر و خشک، شاخص سطح برگ (LAI)، میزان انباشت پرولین، درصد اسانس و عملکرد اسانس بود . با طولانی شدن دور آبیاریمیزان ارتفاع گیاه، تعداد برگ، عملکرد ماده تر و خشک در گلدان، شاخص سطح برگ و عملکرد اسانس در گلدان کاهش یافت. با کاهش رطوبت خاک میزان انباشت پرولین در برگ ها افزایش یافت به طوری که بیشترین (۳۹/۹۶ میکرو مول در گرم وزن تر ) و کمترین (۳/۵۸ میکرو مول در گرم وزن تر ) میزان پرولین به ترتیب در دورهای آبیاری ۱۵ و ۵ روزه مشاهده گردید. نتایج این تحقیق همچنین نشان داد که با افزایش فواصل آبیاری درصد اسانس ا فزایش یافت هر چند که اختلاف معنی داری در بین دورهای آبیاری ۵ و ۱۰ روزه مشاهده نگردید، بیشترین (۲/۰۱ میلی لیتر در ۱۰۰ گرم ماده خشک) و کمترین (۱/۷ میلی لیتر در ۱۰۰ گرم ماده خشک) درصد اسانس نیز به ترتیب در دورهای آبیاری ۱۵ و ۵ روزه مشاهده شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.