مقاله تجزیه همبستگی عملکرد و اجزای عملکرد در لوبیا چیتی (Phaselous vulgaris) به روش علیت و تجزیه عاملی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه همبستگی عملکرد و اجزای عملکرد در لوبیا چیتی (Phaselous vulgaris) به روش علیت و تجزیه عاملی دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه همبستگی عملکرد و اجزای عملکرد در لوبیا چیتی (Phaselous vulgaris) به روش علیت و تجزیه عاملی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه همبستگی عملکرد و اجزای عملکرد در لوبیا چیتی (Phaselous vulgaris) به روش علیت و تجزیه عاملی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه همبستگی عملکرد و اجزای عملکرد در لوبیا چیتی (Phaselous vulgaris) به روش علیت و تجزیه عاملی :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

دراین تحقیق تجزیه همبستگی صفات مختلف در ۳۶ نمونه لوبیا چیتی جمع آوری شده در استان فارس به روش علیت در منطقه زرقان انجام شد. آزمایش در قالب طرح بلوک کاملا تصادفی به سه تکرار انجام، سپس ضرایب همبستگی بین متغیرها و معادله رگرسیون مرحله ای خطی بین میانگین عملکرد و صفات دیگر محاسبه گردید. در لوبیا چیتی عملکرد با وزن صد دانه و تعداد دانه در غلاف همبستگی مستقیم و معنی داری در سطح ۱% نشان می دهد تجزیه علیت براساس متغیرهای وارد شده در معادلات رگرسیونی شامل وزن صددانه، تاریخ گلدهی، تعداد غلاف و تعداد دانه در غلاف انجام شد. بیشترین ضریب همبستگی مربوط به وزن صددانه بود که این صفت بیشترین اثر مستقیم را با میزان عملکرد داشته است ۰/۹۱۴ تعداد دانه در غلاف نیز بیشترین اثر غیرمستقیم را از طریق وزن صددانه داشته است ۰/۵۹۳ . برای تعیین روند تغییرات صفات نسبت به یکدیگر و عملکرد هم چنین تاثیر تغییرات هریک از آنان بر عملکرد از تجزیه عاملی استفاده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.