مقاله بررسی خصوصیات هیستولوژیکی و مورفولوژیکی پرتقال ناور و نارنگی کلمانتین پس از محلول پاشی با ایزوپروپیل استر ۲?۴- دی و اسید جیبرلیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خصوصیات هیستولوژیکی و مورفولوژیکی پرتقال ناور و نارنگی کلمانتین پس از محلول پاشی با ایزوپروپیل استر ۲?۴- دی و اسید جیبرلیک دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات هیستولوژیکی و مورفولوژیکی پرتقال ناور و نارنگی کلمانتین پس از محلول پاشی با ایزوپروپیل استر ۲?۴- دی و اسید جیبرلیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات هیستولوژیکی و مورفولوژیکی پرتقال ناور و نارنگی کلمانتین پس از محلول پاشی با ایزوپروپیل استر ۲?۴- دی و اسید جیبرلیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات هیستولوژیکی و مورفولوژیکی پرتقال ناور و نارنگی کلمانتین پس از محلول پاشی با ایزوپروپیل استر ۲?۴- دی و اسید جیبرلیک :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
پرتقال ناول و نارنگی کلمانتین بطور وسیعی در کشورهای مختلف جهان کشت می گردند و در مقایسه با سایر ارقام مرکبات از اهمیت تجاری خاصی برخوردارند استفاده از مواد تنظیم کننده رشد گیاهی در کشاورزی اهمیت زیادی دارند زیرا این مواد می توانند اندازه، رنگ و شکل میوه را بهبود بخشیده و بازارپسندی انرا افزایش دهند در پژوهش حاضر خصوصیات مورفولوژیکی و هیستولوژیکی میوه های پرتقال ناول و نارنگی کلمانتین پس از سه مرحله محصول پاشی با اسید جیبرلیک و ایزوپروپیل استر ۲ ، -۴ دی مورد بررسی قرارگرفت. ازمایش بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در سه تکرار در سالهای ۸۳و۸۴ انجام گرفت. میوه های پرتقال ناول ۴۵ روز و نارنگی کلمانتین ۳۵ روز بعد از آخرین محلول پاشی برداشت شدند. نتایج آزمایش نشان داد که بطور کلی تیمارهایاستفاده شده می توانند برای افزایش اندازه و سفتی و بهبود ظاهر میوه بکار روند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.