مقاله بررسی علل اصلی تشکیل میوه کم در زردالوی رقم نصیری در شرایط آب و هوایی کرج


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی علل اصلی تشکیل میوه کم در زردالوی رقم نصیری در شرایط آب و هوایی کرج دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی علل اصلی تشکیل میوه کم در زردالوی رقم نصیری در شرایط آب و هوایی کرج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی علل اصلی تشکیل میوه کم در زردالوی رقم نصیری در شرایط آب و هوایی کرج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی علل اصلی تشکیل میوه کم در زردالوی رقم نصیری در شرایط آب و هوایی کرج :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

زردآلوی رقم نصیری دارای میوه های با کیفیت بالا بوده اما متاسفانه عموما درصد تشکیل میوه آن پایین است. دراین بررسی رقم پربار جهانگیری به عنوان شاهد انتخاب شد و روش گرده افشانی کنترل شده ارقام جهانگیری و نصیری با استفاده از گرده خودی و گرده دو رقم تجاری نوری و شاهرودی به کار گرفته شد علاوه بر ان طول خامه، درصد دوقلویی مادگی و درصد چند تخمکی آنها نیز بررسی شدند. براساس نتایج حاصل از شمارش میوه چه ها حدود ۱۰ روز بعد از گرده افشانی بین دو رقم مورد مطالعه تفاوت معنی داری از نظر درصد تشکیل میوه مشاهده شد و درصد تشکیل میوه حاصل از چهار نوع دانه گرده درمادگی این ارقام خودناسازگاری آنها را نشان داد. براساس مشاهده مورفولوژیکی رقم نصیری نسبت به رقم جهانگیری از خامه کوتاه تری برخوردار است. همچنین مشخص شد این رقم دارای بیش از ۳۳ درصد مادگی دوقلو بوده و درصد دو تخمکی آن نیز به مقدار ۷۳ درصد مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.