مقاله بررسی مراحل مختلف فنولوژی لوزارنگ (Leuzea carthamoides) کشت شده در منطقه زردبند تهران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی مراحل مختلف فنولوژی لوزارنگ (Leuzea carthamoides) کشت شده در منطقه زردبند تهران دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی مراحل مختلف فنولوژی لوزارنگ (Leuzea carthamoides) کشت شده در منطقه زردبند تهران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مراحل مختلف فنولوژی لوزارنگ (Leuzea carthamoides) کشت شده در منطقه زردبند تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی مراحل مختلف فنولوژی لوزارنگ (Leuzea carthamoides) کشت شده در منطقه زردبند تهران :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
فنولوژی به عنوان شاخه ای از علم اکولوژی مطرح می شود که روابط بین عوامل اقلیمی و پدیده های دوره ای بیولوژیکی را در چرخه زندگی موجود زنده بررسی می کند. اگرچه مواد موثره گیاهان دارویی اساسا با هدایت فرآیندهای ژنتیکی ساخته می شوند ولی ساخت آنها به طور بارزی تحت تاثیر عوامل محیطی قرار دارد. از این رو می توان با انتخاب عوامل محیطی و ارقام گیاهی مناسب به حداکثر کمیت و کیفیت محصول دست یافت. لوزارنگ (Leuzea carthamoides) یکی از مهمترین گیاهان دارویی مورد استفاده در صنایع داروسازی می باشد. در صنایع نوین داروسازی از مواد موثره این گیاه برای مداوای افسردگی، تشویش و رفع کسالت های روحی و همچنین برای تقویت نیروی جسمی استفاده می شود. در این تحقیق بذرهای لوزارنگ گیاه در خزانه کشت شدند و سپس کلیه مراحل فنولوژی گیاه شامل جوانه زنی، چهاربرگی، انتقال به زمین اصلی، ساقه دهی(اوایل فروردین سال دوم)، ظهور اولین گل (۵۰ روز پس از به ساقه رفتن) و رسیدن میوه ها ۲۵ تا ۳۰ روز پس از تشکیل گل ها و جمع آوری بذر یادداشت شدند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.