مقاله بررسی میزان آنتوسیانین و ارزش FRAP در برگ ها و میوه های گیاه قره قاط ( Vaccinium arctostaphylos L.) در مناطق مختلف ایران


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان آنتوسیانین و ارزش FRAP در برگ ها و میوه های گیاه قره قاط ( Vaccinium arctostaphylos L.) در مناطق مختلف ایران دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان آنتوسیانین و ارزش FRAP در برگ ها و میوه های گیاه قره قاط ( Vaccinium arctostaphylos L.) در مناطق مختلف ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان آنتوسیانین و ارزش FRAP در برگ ها و میوه های گیاه قره قاط ( Vaccinium arctostaphylos L.) در مناطق مختلف ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان آنتوسیانین و ارزش FRAP در برگ ها و میوه های گیاه قره قاط ( Vaccinium arctostaphylos L.) در مناطق مختلف ایران :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

گیاه قره قاط که به تیره اریکاسه تعلق دارد از درختچه های تولید کننده ریزمیوه ها است که در جنگل های شمالی ایران وجود دارد. این گیاه از گذشته های دور جهت درمان فشار خون و دیابت استفاده می شده است. با توجه به نقش ترکیبات آنتی اکسیدان در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها، ارزش آنتی اکسیدانی و مقدار آنتوسیانین کل برگ ها و میوه های گیاه قره قاط از چهار منطقه(کلاردشت، ماسوله، حور و سالم) در دو دوره رویشی مختلف(اردیبهشت و شهریور) بررسی شدند. هدف از این پژوهش معرفی و بررسی مقایسه ای ترکیبات مزبور در نمونه های جمع آوری شده و شناسایی ژنوتیپ های برتر بود. نمونه های گیاهی پس از جمع آوری شناسایی شده و عصاره گیری جهت اندازه گیری اثر آنتی اکسیدانی و نیز آنتوسیانین تام انجام شد. مقدار آنتوسیانین کل بر اساس واکنش در pH های مختلف و میزان خاصیت آنتی اکسیدانی بر اساس برحسب میلی مول سولفات آهن II اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که مقدار آنتوسیانین ها در میوه ها از ۱۰۰۳-۲۲۳ و در برگ ها از ۱۰۶/۱۵-۱۰/۵۱ میلی گرم در گرم ماده خشک بود. ارزش FRAP در میوه های کلاردشت و حور در مقایسه با ویتامین C ک(۹۰۶ میلی مول در لیتر) و کوئرستین (۱۱۶۷/۳۳ میلی مول در لیتر) به ترتیب حدود ۴۱/۰۶ و ۴۹/۴۱ میلی مول در لیتر و در برگ های ماسوله در فصل بهار ۲۱/۰۱ میلی مول در لیتر اندازه گیری شد. بر اساس نتایج به دست آمده بینمیزان آنتوسیانین و ارزش FRAP تقریبا رابطه مستقیم وجود داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.