مقاله بررسی میزان تاثیر تیمارهای بذری بر بهبود پارامترهای جوانه زنی در گیاه زوفا ( Hyssopus officinlis L )
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی میزان تاثیر تیمارهای بذری بر بهبود پارامترهای جوانه زنی در گیاه زوفا ( Hyssopus officinlis L ) دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی میزان تاثیر تیمارهای بذری بر بهبود پارامترهای جوانه زنی در گیاه زوفا ( Hyssopus officinlis L ) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان تاثیر تیمارهای بذری بر بهبود پارامترهای جوانه زنی در گیاه زوفا ( Hyssopus officinlis L )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی میزان تاثیر تیمارهای بذری بر بهبود پارامترهای جوانه زنی در گیاه زوفا ( Hyssopus officinlis L ) :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
زوفا (Hyssopus officinlis L.) یکی از مهمترین گیاهان دارویی و ادویه ای به شمارمی رود. و امروزه از پیکر رویشی آن در ساخت داروهای دیابت، ضد سرفه، برونشیت و آسم استفاده می شود. جوانه زنی سریغ، همزمان و درصد بالای جوانه زنی از ویژگی های یک بذر خوب برای استفاده تجاری از بذور و کشت در مزرعه است. بنابراین تیمارهای خراشدهی، پرایمینگ با پلی اتیلن گلیکول، تیمارهای هورمونی اکسین و جیبرلین (۱۰۰، ۵۰۰، ۱۰۰۰، ۱۵۰۰ پی پی ام) به منظور بهبود پارامترهای جوانه زنی در پیاه زوفا آزمایش شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار انجام شد. نتایج آزمایش نشان داد که کاربرد تیمارها باعث بهبود برخی از پارامترهای جوانه زنی شد. بالاترین طول گیاهچه و ساقه چه در تیمار جیبرلین ۱۰۰ و ۱۵۰۰ppm بدست آمد. بیشترین طول ریشه چه مربوط به اکسین ۱۰۰ppm می باشد. بالاترین شاخص بنیه و درصد جوانه زنی به ترتیب مربوط به اکسین ۱۰۰ppm و جیبرلین ۱۰۰۰ppm است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.