مقاله بررسی میزان تندی ۱۲ توده بومی پیاز ایران در دوره انبار مانی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان تندی ۱۲ توده بومی پیاز ایران در دوره انبار مانی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان تندی ۱۲ توده بومی پیاز ایران در دوره انبار مانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان تندی ۱۲ توده بومی پیاز ایران در دوره انبار مانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان تندی ۱۲ توده بومی پیاز ایران در دوره انبار مانی :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

میزان طعم و مزه در پیاز به ژنتیک منحصر به فرد رقمها و توده ها، تندی، تنوع مواد گوگردی ، مواد قندی و عوامل محیطی از جمله دما، آبیاری ، نیتروژن و تغذیه گوگردی بستگی دارد به منظور براورد تنوع بیوشیمیایی در تعدادی از توده های بومی پیاز ایران با استفاده از خصوصیت تندی بذر ۱۲ توده بومی پیاز از مناطق مختلف کشور جمع آویر طی سال ۱۳۸۵ کشت شد و مقدار اسید پیرویک به عنوان شاخص اصلی در براورد تندی ا زطریق واکنشهای رنگ سنجی در این پژوهش اندازه گیری شد. مقدارتندی در دوره انبار مانی در بین توده ها در سطح احتمال یک درصد p<0/01 معنی دار شدند اثر انبار مانی ×توده نیز برروی تندی در سطح احتمال یک درصد p<0/01 معنی دار شد تندی با ماههای انبار مانی کل همبستگی مثبت در سطح احتمال یک درصد p<0/01 نشان داد توده های زرد نیشابور و هوراند اهر بیشترین تندی و توده درچه اصفهان کمترین تندی را در دوره انبار مانی داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.