مقاله بررسی اثرات پایه بر برخی صفات کیفی سیب رقم دلبار استیوال


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات پایه بر برخی صفات کیفی سیب رقم دلبار استیوال دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات پایه بر برخی صفات کیفی سیب رقم دلبار استیوال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات پایه بر برخی صفات کیفی سیب رقم دلبار استیوال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات پایه بر برخی صفات کیفی سیب رقم دلبار استیوال :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

به منظور بررسی تاثیر سه پایه ی رویشی سیب MM111,MM106, M9 بربرخی صفات کیفی رقم دلبار استیوال ، ازمایشی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تیمار و شش تکرار در باغ پرهام واقع در شهرستان خدابنده ، استان زنجان در سال ۸۷ انجام گردید. صفات اندازه گیری شده شامل اسیدیته، غلظت مواد جامد محلول، اسیدیته ی قابل تیتراسیون، درصد قند و درصد وزن خشک میوه های برداشت شده بود نتایج تجزیه و تحلیل آماری نشان داد که میزان قند و PHمیوه های برداشت شده از سه پایه ی مورد بررسی تفاوت معنی داری با هم بودند. میزان قند در پایه MM111 در بیشترین مقدار و در پایه ی M9 در حداقل مقدار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.