مقاله بررسی برخی خصوصیات کیفی و ترکیبات فلاونوئیدی میوه ازگیل های اهلی و وحشی دراستان گیلان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی برخی خصوصیات کیفی و ترکیبات فلاونوئیدی میوه ازگیل های اهلی و وحشی دراستان گیلان دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی برخی خصوصیات کیفی و ترکیبات فلاونوئیدی میوه ازگیل های اهلی و وحشی دراستان گیلان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برخی خصوصیات کیفی و ترکیبات فلاونوئیدی میوه ازگیل های اهلی و وحشی دراستان گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی برخی خصوصیات کیفی و ترکیبات فلاونوئیدی میوه ازگیل های اهلی و وحشی دراستان گیلان :
تعداد صفحات:۳
چکیده:
میزان ترکیبات پلی فنولی در میوه ها و سبزیجات به دلیل ارزش دارویی و غذایی در آنها حائز اهمیت است .برخلاف سایر میوههای متعلق به خانواده رزاسه، مطالعات زیادی بر روی خصوصیات شیمیایی میوه ازگیل انجامنشده است . در این مطالعه برخی خصوصیات کیفی شامل کل مواد جامد محلول TSS) اسید کل TA) و اسیدیته PH عصاره و نیز میزان برخی فلاونوئیدها از جمله کاتچین و کوئرستین در گوشت و پوست میوه های ازگیل متعلق به شمال ایران (گیلان) در دو نوع وحشی و اهلی با استفاده از دستگاه HPLC تعیین شده است . نتایج نشان داد که مشتقات کاتچین و کوئرستین در گوشت و پوست هر دو نوع میوه وجود دارد . نوع اهلی از نظر شاخصهای کیفی مطلوب تر و نوع وحشی دارای ترکیبات فنولی بیشتری است ولی به طور کلی غلظت این ترکیبات در میوه ازگیل در مقایسه با دیگر میوه های این خانواده کمتر میباشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.