مقاله بررسی تثبیت عناصر غذایی و اثر Ph بر این تعادل در گل بریده رز رقم فول هاوس در سیستم کشت بدون خاک


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تثبیت عناصر غذایی و اثر Ph بر این تعادل در گل بریده رز رقم فول هاوس در سیستم کشت بدون خاک دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تثبیت عناصر غذایی و اثر Ph بر این تعادل در گل بریده رز رقم فول هاوس در سیستم کشت بدون خاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تثبیت عناصر غذایی و اثر Ph بر این تعادل در گل بریده رز رقم فول هاوس در سیستم کشت بدون خاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تثبیت عناصر غذایی و اثر Ph بر این تعادل در گل بریده رز رقم فول هاوس در سیستم کشت بدون خاک :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی تثبیت عناصر غذایی در بسترهای مختلف و حداکثر استفاده از محلول غذایی و اثر pH بر این تعادل, در سیستم کشت بدون خاکجهت تولید گل شاخه بریده رز رقم فول هاوس, آزمایشی با استفاده از دو سطح pH و سه نوع بستر کشت بصورت طرح فاکتوریل در قالب کاملا تصادفی در محل گلخانه های هیدروپونیک EFAN واقع در تهران و آزمایشگاه شرکت گیاه طی سالهای ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶ اجرا گردید. در این آزمایش محلول غذایی با دو سطح pH (5/5 ژ۶/۵) و سه نوع بستر کشت شامل کوکوپیت, پرلیت و کوکوپیت+پرلیت در نظر گرفته شد و اثر آنها بر روی شاخص های کمی و کیفی گل بررسی گردید. برای تجزیه بستر از دو روش عصاره اشباع و ۱:۱/۵ استفاده شد. نتایج نشان داد که بسترهای کشت بر تعداد ساقه در سطح۱% و بر روی وزن خشک, طول و قطر ساقه گل, طول غنه گل و قطر دمگل در سطح ۵% اثر معنی داری نشان دادند. همچنین اثرات متقابل محلولهای غذایی(pH) و بسترهای کشت بر قطر دمگل در سطح ۵% تفاوت معنی داری نشان داد. نتایج نشان داد که در محلول غذایی با pH = 5/5 و بستر کشت مخلوط (۵۰%کوکوپیت+۵۰%پرلیت) تثبیت عناصر غذایی نسبت به بستر کوکوپیت کمتر بود که در نتیجه عناصر غذایی بهتر جذب گیاه شدند و سبب افزایش عملکرد و بهبود شاخص های کیفی گل گردید. بیشترین مقدار تثبیت عناصر غذایی مربوط به منیزیم و کلسیم و گوگرد بود بطوریکه مقدار کلسیم تثبیت شده در بستر کوکوپیت از بستر شاهد نیز بیشتر بود. که تمامی این نتایج با نتایج بدست آمده از تجزیه برگ همخوانی داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.