مقاله بررسی اثرات ضد قارچی کیتوزان و آنزیم سلولاز بر روی رشد آسپرژیلوس نایجرAspergillus nijerدر خمیر خرما
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات ضد قارچی کیتوزان و آنزیم سلولاز بر روی رشد آسپرژیلوس نایجرAspergillus nijerدر خمیر خرما دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات ضد قارچی کیتوزان و آنزیم سلولاز بر روی رشد آسپرژیلوس نایجرAspergillus nijerدر خمیر خرما کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات ضد قارچی کیتوزان و آنزیم سلولاز بر روی رشد آسپرژیلوس نایجرAspergillus nijerدر خمیر خرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات ضد قارچی کیتوزان و آنزیم سلولاز بر روی رشد آسپرژیلوس نایجرAspergillus nijerدر خمیر خرما :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
خمیرخرما محصول غذایی مورد استفاده در صنایع کیک پزی، لواشک سازی وسرکه سازی ، از ترکیب خرمای رسیده با آب و حرارت آن بدست آمده وکیفیت آن تحت تاثیر فعالیت میکروارگانیسم ها کاهش می یابد . کیتوزان یک ماده ضد میکروب طبیعی بدست آمده از منابع حیوانی، کاملآ غیر سمی است. وزن ملکولی بالای کیتوزان که باعث حلالیت ضعیف آن در pH طبیعی و ویسکوزیته بالای آن در محلول ها گشته ، پتانسیل استفاده از آن را در زمینه های غذایی ، سلامت و کشاورزی محدود ساخته است. بسیاری از محدودیت ها به وسیله آنزیم های هیدرولیز کننده ی پلیمر از قبیل سلولاز رفع شده اند. هدف از این پژوهش ،بررسی تاثیرات کیتوزان و آنزیم سلولاز بر رشد کپک آسپرژیلوس نایجر (Aspergillus nijer درخمیر خرما می باشد. تاثیر کیتوزان با غلظتهای ۲%و ۶% به تنهایی و در ترکیب با سلولاز ۱% برروی آسپرژیلوس نایجر یکی از عوامل فساد خمیر خرما با استفاده از روش های موجود در موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مورد بررسی قرار گرفت .نتایج: وقتی که کیتوزان ۲% و ۶% به تنهایی استفاده شد تفاوت معنی داری در کاهش میزان رشد کلنی کپک بین تیمار ها نسبت به شاهد مشاهده گردید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.