مقاله استخراج و شناسائی مواد موثره موجود در اسانس گیاه Ferulago angulata قبل و بعد از زمان گل دهی (کوه دالاهو- کرمانشاه)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استخراج و شناسائی مواد موثره موجود در اسانس گیاه Ferulago angulata قبل و بعد از زمان گل دهی (کوه دالاهو- کرمانشاه) دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استخراج و شناسائی مواد موثره موجود در اسانس گیاه Ferulago angulata قبل و بعد از زمان گل دهی (کوه دالاهو- کرمانشاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استخراج و شناسائی مواد موثره موجود در اسانس گیاه Ferulago angulata قبل و بعد از زمان گل دهی (کوه دالاهو- کرمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استخراج و شناسائی مواد موثره موجود در اسانس گیاه Ferulago angulata قبل و بعد از زمان گل دهی (کوه دالاهو- کرمانشاه) :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

بسیاری از گیاهان داروئی و معطر ایران می توانند جایگاه ویژه ای در صنایع غذائی ،داروسازی و آرایشی- بهداشتی در دنیا داشته باشند و در عرصه صادرات مطرح شوند. اسانس ها را می توان از مهمترین مواد موثره گیاهان داروئی دانست.با توجه به غنی بودن پوشش گیاهی ایران و برخورداری از تنوع گونه ای فراوان و در نتیجه وجود گونه های انحصاری ،استخراج و تحلیل کمی و کیفی ترکیب های موجود در این گیاهان از اهمیت خاصی برخوردار است. در این تحقیق ترکیبات موثره و بهره اسانس گیاه چویر (Ferulago angulata) قبل و بعد از زمان گلدهی گزارش شده است.اسانس به روش تقطیر با بخار آب و با استفاده از دستگاه کلونجر بدست آمده و ترکیبات شیمیائی آن توسط دستگاه کروماتوگرافی گازی کوپل شده با طیف نگار جرمی (GC-MS) شناسائی شده است. سی نوع ترکیب معادل۹۷% کل اسانس بدست آمده از برگ های گیاه قبل از گلدهی ، بیست و پنج نوع ترکیب معادل ۹۶% کل اسانس استخراج شده از ساقه گیاه قبل از گلدهی ، بیست و شش نوع ترکیب معادل ۹۷% کل اسانس بدست آمده از ساقه گیاه پس از گلدهی و سی نوع ترکیب معادل ۹۹% کل اسانس استخراج شده از گل پس از گلدهی شناسائی و گزارش شده است. هم چنین بهره هر اسانس بر حسب وزن گیاه خشک بدست آمده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.