مقاله بررسی اثر دما و سرعت جریان هوای خشک کن کابینی بر میزان استحصال اسانس از دو نوع آویشن بومی خراسان ( Ziziphora clinopodioiedes و Thymus transcaspicus )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر دما و سرعت جریان هوای خشک کن کابینی بر میزان استحصال اسانس از دو نوع آویشن بومی خراسان ( Ziziphora clinopodioiedes و Thymus transcaspicus ) دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر دما و سرعت جریان هوای خشک کن کابینی بر میزان استحصال اسانس از دو نوع آویشن بومی خراسان ( Ziziphora clinopodioiedes و Thymus transcaspicus )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر دما و سرعت جریان هوای خشک کن کابینی بر میزان استحصال اسانس از دو نوع آویشن بومی خراسان ( Ziziphora clinopodioiedes و Thymus transcaspicus )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر دما و سرعت جریان هوای خشک کن کابینی بر میزان استحصال اسانس از دو نوع آویشن بومی خراسان ( Ziziphora clinopodioiedes و Thymus transcaspicus ) :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

گیاهان دارویی اسانس دار نقش مهمی در زندگی انسان دارند و در ایران از سابقه طولانی برخوردارند. آویشن یکی از گیاهان مهم دارویی است که از گذشته بسیار دور مورد استفاده قرار می گیرد. ترکیبات فرار موجود در اسانس گیاهان به طور موثری تحت تاثیر روش های فرآوری در گیاهان می باشد. در این پژوهش از خشک کن کابینتی جهت خشک کردن دو نوع آویشن بومی در استان خراسان ( Ziziphora clinopodioiedes , Thymus transcaspicus ) با استفاده از دماهای مختلف و سرعت های متفاوت جریان هوا استفاده گردید، دماهای مورد استفاده ۳۰،۴۵ و ۶۰ درجه سانتیگراد و سرعت های جریان هوا ۱/۵، ۲/۵ و ۳ متر بر ثانیه بودند. پی از خشک شدن، از هر کدام از نمونه ها با استفاده از دستگاه کلونجر، به روش تقطیر با آب اسانس گیری به عمل آمد و بازده هر کدام بر اساس درصد حجمی و وزنی محاسبه گردید. آزمون آماری مورد استفاده در این پژوهش از نوع فاکتوریل بود که در قالب طرح کاملا تصادفی در ۳ تکرار انجام پذیرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.