مقاله بررسیتغییراتوابسته به رشد و تغییرات فصلی جیره غذاییبچه ماهیان شوریده ruberOtolithes و بچه ماهیان شبه شوریده دهان کوچک Johnius bleangerii درآبهای ساحلیشمال غرب خلیج فارس( استان خوزستان)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسیتغییراتوابسته به رشد و تغییرات فصلی جیره غذاییبچه ماهیان شوریده ruberOtolithes و بچه ماهیان شبه شوریده دهان کوچک Johnius bleangerii درآبهای ساحلیشمال غرب خلیج فارس( استان خوزستان) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسیتغییراتوابسته به رشد و تغییرات فصلی جیره غذاییبچه ماهیان شوریده ruberOtolithes و بچه ماهیان شبه شوریده دهان کوچک Johnius bleangerii درآبهای ساحلیشمال غرب خلیج فارس( استان خوزستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسیتغییراتوابسته به رشد و تغییرات فصلی جیره غذاییبچه ماهیان شوریده ruberOtolithes و بچه ماهیان شبه شوریده دهان کوچک Johnius bleangerii درآبهای ساحلیشمال غرب خلیج فارس( استان خوزستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسیتغییراتوابسته به رشد و تغییرات فصلی جیره غذاییبچه ماهیان شوریده ruberOtolithes و بچه ماهیان شبه شوریده دهان کوچک Johnius bleangerii درآبهای ساحلیشمال غرب خلیج فارس( استان خوزستان) :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

به منظور بررسی به منظور بررسی به به منظور بررسی تغییرات وابسته به رشد جیره غذایی بچه ماهیان شوریده Otolithes ruberو بچه ماهیان شبه شوریده دهان کوچکJohnius bleangeriiنمونه برداری بطور ماهیانه به مدت ۱۰ ماه از اسفند ۱۳۸۵ تا آذر ۱۳۸۶ درسواحل استان خوزستان (سواحل شرقی بحرکان ، سوحل غربی لیفه بوسیف ) انجام گردید و معده ۸۲ عدد بچه ماهیان شوریدهOtolithes ruber و معده ۸۷ عدد بچه ماهیان شبهشوریده دهان کوچکJohnius bleangerii بررسی شد . درصد فراوانی وقوع شکار و درصد عددی ترکیب غذایی آیتم های غذایی دو گونه بچه ماهیان مورد بررسی در طی فصول مختلف تغییراتی را نشان داد بطوری که در فصل تابستان برای بچه ماهیان شوریده آیتم غذایی ماهی ، در فصل پاییز قطعات سخت پوست ، در فصل زمستان جلبک و در فصل بهار میگو کاریده بیشترین درصد فراوانی وقوع شکار و به عنوان غذای اصلی و بیشترین درصد ترکیب غذایی را شامل می شوند . برای بچه ماهیان شبه شوریده دهان کوچک آیتم غذایی در فصل تابستان میگوی کاریده ، در فصل پاییز قطعات سخت پوست ، در فصل زمستان دیاتومه و در فصل بهارجلبک بیشترین درصد فراوانی وقوع شکار و به عنوان غذای اصلی و بیشترین درصد ترکیب غذایی را شامل می شوند .با افزایش طول کل در دو گونه بچه ماهیان مورد بررسی درصد معده های خالی کاهش یافت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.