مقاله بررسی تأثیر استفاده از آبهای شور بر میزان تراوش یونی غشاء و محتوای آب نسبی ارقام مختلف گندم در مرحله گیاهچه ای


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر استفاده از آبهای شور بر میزان تراوش یونی غشاء و محتوای آب نسبی ارقام مختلف گندم در مرحله گیاهچه ای دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر استفاده از آبهای شور بر میزان تراوش یونی غشاء و محتوای آب نسبی ارقام مختلف گندم در مرحله گیاهچه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر استفاده از آبهای شور بر میزان تراوش یونی غشاء و محتوای آب نسبی ارقام مختلف گندم در مرحله گیاهچه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر استفاده از آبهای شور بر میزان تراوش یونی غشاء و محتوای آب نسبی ارقام مختلف گندم در مرحله گیاهچه ای :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

با توجه به افزایش روز افزون مشکل شوری در منابع آب و خاک مورد استفاده در کشاورزی در دنیا و همینطوراهمیت گندم به عنوان غذای اصلی اکثر مردم جهان، و با توجه به حساسیت واهمیت مراحل اولیه رشد گیاهچه در شرایط محیطی نامساعد و تأثیر رشد در این مرحله بر عملکرد گیاه، آزمایشی به منظور مقایسه میزان تراوش یونی غشا و محتوای آب نسبی گیاهچه های ارقام مختلف گندم شامل: شیراز، رسول، هامون، گاسکوژن، الموت، طوس، مهدوی، هیرمند، کویر و اترک در گلخانه تحقیقاتی دانشگاه شهید باهنر کرمان انجام گرفت. آزمایش به صورت طرح کرتهای خرد شده و در قالب بلوک کامل تصادفی با ۴ تکرار انجام شد. ارقام مختلف گندم به عنوان فاکتور فرعی و تنش شوری در دو سطح شاهد و شوری ۸ دسی زیمنس بر متر به عنوان فاکتور اصلی استفاده شد. نتایج نشان داد که شوری بر میزان تراوش یونی غشاء اثر معنی دار داشته است. اثر شوری، رقم و اثر متقابل شوری و رقم بر میزان محتوای آب نسبی نیز معنی دار داشته است. اثر شوری، رقم و اثر متقابل شوری و رقم بر میزان محتوای آب نسبی نیز معنی دار بوده است. تنش شوری منجر به افزایش ۶۷ درصدی تراوش یونی غشاء شده است. بیشترین میزان تراوش یونی غشاء در رقم هیرمند و کمترین آن در رقم مهدوی دیده شد. همچمین رقم هیرمند در حالت شاهد بیشترین و رقم مهدوی در حالت تنش کمترین میزان محتوای آب نسبی را نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.