مقاله تعیین کارایی میزان مصرف انرژی تولید ذرت علوفه ای در سطوح مختلف بهره برداری و تأثیر آن بر توسعه پایدار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین کارایی میزان مصرف انرژی تولید ذرت علوفه ای در سطوح مختلف بهره برداری و تأثیر آن بر توسعه پایدار دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین کارایی میزان مصرف انرژی تولید ذرت علوفه ای در سطوح مختلف بهره برداری و تأثیر آن بر توسعه پایدار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین کارایی میزان مصرف انرژی تولید ذرت علوفه ای در سطوح مختلف بهره برداری و تأثیر آن بر توسعه پایدار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین کارایی میزان مصرف انرژی تولید ذرت علوفه ای در سطوح مختلف بهره برداری و تأثیر آن بر توسعه پایدار :
تعداد صفحات:۱۱
چکیده:
منطقه بیضاء فارس از جمله مهم ترین تولید کننده ذرت علوفه ای در استان فارس می باشد. که این محصول به عنوان محصول دوم در هر سال زراعی در تابستان کشت می گردد. در این پژوهش علاوه بر تعیین میزان مصرف انرژی برای کشت ذرت علوفه ای به بررسی اثر عوامل مختلف زراعی همچون نظام زراعی و اندازه زمین های زراعی و سطح سواد بر میزان کارایی انرژی پرداخته شده است. بدین منظور بین ذرت کاران منطقه تعدادی پرسش نامه توزیع گردید. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که بیشترین سهم مصرف انرژی در محصول ذرت علوفه ای مربوط به انرژی کود با متوسط ۳۹ درصد بوده و کمترین میزان سهم مصرف انرژی مربوط به انرژی بیولوژیک با متوسط ۰/۳ درصد (کارگر) بوده است. . همچنین مشخص شد که اثر سطوح مختلف کشت (اندازه زمین) برای محصول ذرت علوفه ای بر میزان کارایی (نسبت) انرژی در سطح یک درصد معنی دار می باشد به نحوی که با افزایش سطوح زیر کشت برای ذرت علوفه ای از یک هکتار و پایین تر به ۵ هکتار و بالاتر میانگین کارایی (نسبت) انرژی از ۳/۱۲ تا ۳/۸۲ افزایش یافت. اثر سابقه کشت نیز در سطح ۵ درصد معنی دار گردید. با توجه به نتایج به دست آمده مشخص گردید که عوامل چون نظام زراعی و سابقه کشت تاثیری یر کارایی انرژی ندارند. ترغیب و تشویق کشاورزان منطقه و ایجاد زمینه های لازم برای تشکیل تعاونی ها جهت یکپارچه کردن زمین و مدیریت صحیح می تواند در افزایش کارایی و بهره وری انرژی موثر واقع گردد. افزایش کارایی وبهره وری از طریق کاربرد پایدارتر منابع از جمله نیروی کار، دسترسی بهتر به تکنولوژیهای جدید، استفاده صحیح از نهاده ها وچرخه های زیست شناختی و فرآوری در مزرعه قابل افزایش است. که راهبردی برای توسعه پایدار کشاورزی می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.