مقاله بررسی واکنش کود زیستی میکروبی فسفاته حاوی روی و کود شیمیایی فسفر به سرعت رشد محصول و سرعت جذب خالص در لوبیا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی واکنش کود زیستی میکروبی فسفاته حاوی روی و کود شیمیایی فسفر به سرعت رشد محصول و سرعت جذب خالص در لوبیا دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی واکنش کود زیستی میکروبی فسفاته حاوی روی و کود شیمیایی فسفر به سرعت رشد محصول و سرعت جذب خالص در لوبیا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی واکنش کود زیستی میکروبی فسفاته حاوی روی و کود شیمیایی فسفر به سرعت رشد محصول و سرعت جذب خالص در لوبیا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی واکنش کود زیستی میکروبی فسفاته حاوی روی و کود شیمیایی فسفر به سرعت رشد محصول و سرعت جذب خالص در لوبیا :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

هدف از آنالیز شاخص های فیزیولوژیکی رشد، تفسیر وتشریح عکس العمل گیاهان به یک محیطی معین است . به منظور بررسی تأثیرکود زیستی میکروبی فسفاته گرانوله و کود شیمیایی فسفرسوپرفسفات تریپل بر شاخص های فیزیولوژیکی رشد لوبیا سفید رقم دانشجو در شهرستان مهران،آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار اجرا گردید. تیمارهای آزمایشی شامل استفاده از کود شیمیایی فسفر سوپرفسفات تریپل در ۵ سطح (عدم استفاده از کود شیمیایی،استفاده از % ۲۵ کود شیمیایی فسفر، استفاده از % ۵۰ کود شیمیایی فسفر، استفاده از % ۷۵ کود شیمیایی فسفر، استفاده از % ۱۰۰ کود شیمیایی فسفر و کود زیستی فسفر گرانوله حاوی روی در ۲ سطح (عدم استفاده از کود زیستی میکروبی فسفاته ، استفاده از کود زیستی میکروبی فسفر) مورد بررسی قرار گرفتند. صفاتی نظیر سرعت رشد محصول و سرعت جذب خالص اندازگیری شدند . برای دست یابی به روند تغییرات تجمع وزن خشک اندام هوایی در طول فصل رشد معادلات متعددی مورد آزمون قرار گرفت. نتایج حاکی از آن بود که سرعت رشد محصول و سرعت جذب خالص گیاه تحت تاثیر تیمارهای کود شیمیایی فسفر و کود زیستی میکروبی فسفاته مصرفی قرار گرفته است، بطوری که سطوح ۷۵ درصد و ۵۰ درصد کود شیمیایی فسفر و همچنین استفاده از کود زیستی میکروبی فسفاته دارایی بهترین وضیعت بودند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.