مشکلات ناف درگوساله های تازه متولد شده
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
مشکلات ناف درگوساله های تازه متولد شده دارای ۱۹ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت مشکلات ناف درگوساله های تازه متولد شده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید مشکلات ناف درگوساله های تازه متولد شده توجه فرمایید.
۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه مشکلات ناف درگوساله های تازه متولد شده قرار داده شده است
۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
۴-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن مشکلات ناف درگوساله های تازه متولد شده :
اسلاید ۱ :
مشکلات ناف درگوساله های تازه متولد شده
- درمان عفونتها، وقت گیر و داروهای مورد نیاز هزینه بر می باشند ،از این رو پیشگیری از مشکلات ناف در مورد گوساله های تازه متولد شده مورد توجه بسیاری واقع شده است. در یک مطالعه دانشگاهی در مورد ضدعفونی کردن ناف، گوساله هایی که ناف آنها ضد عفونی نشده بود، میزان مرگ و میر ۱۸ درصدی داشتند و در مقابل گوساله هایی که ناف آنهاضدعفونی شده بود در حدود ۷ درصد مرگ و میر نشان دادند.
اسلاید ۲ :
- ( در مقایسات انجام شده توسط دانشگاه کرونل گوساله هایی که عفونت ناف آنها درمان نشده بود در ۳ ماهگی ۱۵/۵ پوند وزن کمتری نسبت به گوساله هایی که با اِِین مشکل مواجه نبودند، داشتند. حالا سئوال اینجاست که حالات طبیعی و غیر طبیعی چیست و چطور می توان از مشکلات پیشگیری کرد؟
اسلاید ۳ :
حالات طبیعی برای گوساله های تازه متولد شده و گوساله های خیلی جوان چیست؟
- بند ناف گوساله یک طناب نجات قبل از تولد است.که از محل ناف خارج می شود. خون از این طریق از جفت به جنین می رسد. ادرار نیز برای دفع شدن از مثانه به جفت منتقل می شود.بطور طبیعی در زمان تولد، وقتی بند ناف قطع می شود، قسمتهای درونی بند ناف. ،( ۲ سرخرگ نافی، سیاهرگ نافی و لوله منتهی به مثانه ( یوراکوس) )به شکم فرو می روند.
اسلاید ۴ :
- قسمتهای مذکور درون شکم بهتر از محیط بیرون محافظت می شوند. درفاصله زمانی، چند روز بعد از تولد سرخرگها، سیاهرگ و یوراکوس چروکیده خواهند شد. در یک گوساله طبیعی، رگ خونی در فاصله دو هفته بصورت یک نخ در خواهد آمد. یوراکوس هم بصورت یک لیگامنت چروکیده می شود. سوراخی که این ضمائم از طریق آن به دیواره شکمبه راه می یابند ناف نامیده می شود. که طی ۲ ماه اول زندگی، بتدریج بسته خواهد شد.
اسلاید ۵ :
- قطع شدن بند ناف( آنچه ما بطور طبیعی خارج از بدن گوساله می بینیم) در زمان تولد انجام می شود.ناف باید ضرورتاً یک سوراخ خالی باشد. ۲ تا ۶ اینچ از بند ناف معمولاً از شکم گوساله آویزان است. چنانچه این بند طی ۷ الی ۱۰ روز ، دچار عفونت نشده و مکرراً توسط گوساله های دیگر مکیده نشود، خشک می گردد. به همین دلیل، ناف به مدت طولانی باز نمانده وکم کم مسدود می شود.
اسلاید ۶ :
حالات غیر طبیعی برای گوساله ها ی تازه متولد شده و گوساله های خیلی جوان چیست؟
- یکی از این حالات نقص در فرو رفتن بند ناف بطور کامل یا جزئی می باشد. یعنی یک یا هردو سرخرگ و سیاهرگ یا لوله ادرار به داخل شکم فرو نمی روند. این به این معنی نیست که آنها در داخل حفره بدنی شروع به چروکیدن نمی کنند بلکه به این معنی است که نسبت به حالت طبیعی بیشتر در معرض صدمات فیزیکی و عفونت قرار می گیرند.به دنبال عفونت غالباً مایعی تولید می شود که ممکن است فرآیند چروکیدن را به تأخیر بیاندازد.
اسلاید ۷ :
- در این حالت ممکن است که بند ناف بسیار بلند یا بسیار کوتاه باشد. بند ناف بسیار بلند برای قطع کردن مناسب است. زمانی که بند ناف در محل ناف در شکم و بدون هیچ بخش خارجی قطع شود. ، گوساله بیشتر در معرض پاتوژنها قرار می گیرد.
اسلاید ۸ :
- در حالتهای محدودی ، لوله منتج از مثانه (یوراکوس) ممکن است بطور کامل بسته نشود. بنابراین ادارار از بند ناف چکیده و آنرا مرطوب و آماده عفونت می کند.
- سوراخ دیواره شکمبه (ناف)، ممکن است بطور کامل بسته نشده و حالتی به نام، فتق را به وجود آورد.. قصور در بسته نشدن کامل این قسمت ممکن است ارثی باشد. بعلاوه، عفونتهای محوطه ناف اغلب با نقص در بسته شدن صحیح سوراخ ناف همراه می شود.
اسلاید ۹ :
پیشگیری از عفونتها:
- محوطه تمیز زایش به پاتوژنهای کمتری اجازه می دهد تا در معرض ناف و بند ناف قرار گیرند. درمان فوری محوطه ناف و بند ناف با محلول تنتورید %۷ که اغلب محلول ضدعفونی ناف نامیده می شود، در پیشگیری از عفونت مهم می باشد.
اسلاید ۱۰ :
- محلول ضد عفونی میبایستی به اندازه کافی برای بند ناف ( قسمتی که آویزان شده ) و محوطه ناف( سوراخ دیواره شکم که بند ناف از طریق آن از بدن خارج می شود) بکار گرفته شود.این محلول ، یک محلول الکلی است و بوی آنرا می دهد. این مایع حاوی ید بوده و رنگ همه چیز را قهوه ای می کند. در موارد اضطراری ، مالیدن الکل ممکن است تا خرید مایع ضدعفونی متداول، جهت ضدعفونی استفاده شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.