مقاله تاثیر تیمارگرمایی برروی کاهش سرمازدگی موز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر تیمارگرمایی برروی کاهش سرمازدگی موز دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر تیمارگرمایی برروی کاهش سرمازدگی موز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تیمارگرمایی برروی کاهش سرمازدگی موز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر تیمارگرمایی برروی کاهش سرمازدگی موز :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
صدمات سرمازدگی یکی ازمشکلاتاصلی پس از برداشت برای محصولاتگرمسیری می باشد دراین آزمایش موزهای رقم کاوندیش والری قبل از اینکه دردمای پایین انبار شوندبا آبگرم ۴۲و۴۶ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه تیمار شدند و موزهای شاهد دردمای ۲۰درجه سانتیگراد تیمار شدند و سپس به مدت ۲۴روز دردمای پایین ۴و۸ درجه سانتیگرادانبارشدند این تیمارهای شیمیایی برای کاهش علائم سرمازدگی درمرز موفقیت آمیز نبودند و هیچ کدام از صفتها درتیمارگرمایی معنی دار نشد فقط نگهداری درانبار سرد میزان بیرکس قند و رنگ معنی دار شد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.