مقاله واکنش ریشه ارقام گندم نان و ماکارونی به تنش خشکی در دو نوع خاک لومی و شنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله واکنش ریشه ارقام گندم نان و ماکارونی به تنش خشکی در دو نوع خاک لومی و شنی دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله واکنش ریشه ارقام گندم نان و ماکارونی به تنش خشکی در دو نوع خاک لومی و شنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله واکنش ریشه ارقام گندم نان و ماکارونی به تنش خشکی در دو نوع خاک لومی و شنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله واکنش ریشه ارقام گندم نان و ماکارونی به تنش خشکی در دو نوع خاک لومی و شنی :
تعداد صفحات:۳
چکیده:
تولید گندم در بسیاری از مناطق ایران و جهان در شرایط خشک و نیمه خشک صورت می گیرد مقاومت به خشکی در گندم در نتیجه برهمکنش اثرات ژنوتیپ و محیط حاصل می شود. در شرایط تنش خشکی، کاهش رشد رویشی، تاثر تنش خشکی را کاهش می دهد و ارقامی از گندم که درای ساقه های کوتاه، سنبله های طویل و سیستم ریشه ای گسترده تری هستند به شرایط خشکی متحمل تر بوده و علمرک دبیشتری نیز تولید می کنند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.